Zoeken

Comics Station korting 2022

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Comics Station

Ben je op zoek naar Comics Station korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een dagje Comics Station. We zetten hieronder alle kortingsacties, promotiecodes, 2e kaartje Comics Station gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Comics Station voor je op een rij, zodat je goedkoop naar Comics Station kunt gaan!

ANWB korting Comics Station

Ben je lid van de ANWB? Kijk dan eens op de site van de ANWB. Regelmatig kun je via hen korting krijgen op een bezoek aan Comics Station in Antwerpen. Houd je lidnummer bij de hand, anders kun je de koop niet rond maken.

Comics Station

Een leuk dagje uit in België met het hele gezin? Overweeg in dat geval een bezoek aan attractiepark Comics Station in Antwerpen. Het park is volledig overdekt en bevindt zich in de stationshal van station Antwerpen Centraal. Ook wanneer je vanuit Nederland komt, is het park zodoende goed te bereiken. Er zijn meerdere treinen die je naar dit Belgische station brengen. Lees snel verder om te zien, wat voor spannende avonturen je in Comics Station kunt beleven!

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Attracties binnen Comics Station in Antwerpen

Comics Station in Antwerpen kan zowel voor jongeren, als voor ouderen het bezoeken waard zijn. Bezoek bijvoorbeeld een van je favoriete striphelden! Neem in een kijkje in het laboratorium van Professor Barabas uit de stripboeken van Suske en Wiske. Of wat te denken van een spannend avontuur bij Urbanus? Naast Suske en Wiske zijn ook verschillende andere striphelden vertegenwoordig in Comics Station. Voorbeelden van stripfiguren die je hier vindt zijn de Smurfen, Lucky Luke, Jommeke en De Kiekeboes.

Comics Station heeft de langste glijbaan ter wereld

Bij de verschillende striphelden kun je tal van leuke activiteiten ondernemen. Eerder werd al beschreven dat je terecht kunt in het laboratorium van Professor Barabas. Dit is echter niet de enige activiteit die je binnen Comics Station kunt ondernemen. Wist je dat dit park over de langste indoor glijbaan ter wereld beschikt? De glijbaan heeft een lengte van maar liefst 22,5 meter. Durf jij een ritje in deze glijbaan aan? Het is een hele beleving!

Leuke binnenspeeltuin in Comics Station

Nadat je de glijbaan genomen hebt, kun je een bezoek brengen aan de binnenspeeltuin in Comics Station. De binnenspeeltuin biedt kinderen alle ruimte om zich uit te leven op luchtkussens, kleine klimbanen, enzovoorts. Hier is het een kwestie van duiken, vallen, vliegen en weer opstaan om door te gaan naar de volgende uitdaging in de binnenspeeltuin. Voor oudere kinderen is deze speeltuin minder geschikt.

Comics Station is leuk voor jong en oud

Hoewel de doelgroep van Comics Station relatief jong is, kun je hier ook als ouder terecht. Het feit dat je de verschillende stripfiguren kunt bezoeken, maakt Comics Station het bezoeken waard voor jong en oud. Wat zijn jouw favoriete stripfiguren? Ook leuk is het combineren van een bezoek aan dit indoor pretpark in Antwerpen met een bezoek aan de stad zelf.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Kievitplein, 2018 Antwerpen (B)

Ervaringen Comics Station

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>