Zoeken

Plopsaqua korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Hoogste korting Plopsaqua

  • Tickets zijn geldig t/m 13 juli 2025

20% korting NU: € 22 p.p.

Plopsaqua de Panne Ticketveiling

  • Bied mee op 2 of 4 tickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Plopsaqua

Wil je met korting naar Plopsaqua? Kortingpretpark.nl gaat dagelijks voor jou op zoek naar de mooiste aanbiedingen en beste kortingsacties voor Plopsaqua, zodat je vanaf nu nooit meer teveel betaalt voor een dagje pretpark en met korting een dagje met de kids kunt genieten in Plopsaqua.

20% korting met Voordeelbon Postcode Loterij

Als je lid bent van de Postcode Loterij dan heb ook jij een Voordeelagenda thuis gestuurd gekregen. In deze agenda zit een voordeelbon van 20% korting voor maximaal 5 personen op de entreeprijs voor alle Plopsaparken in Nederland en Belgie.

Plopsaqua korting via Kruidvat

Bij de Kruidvat kun je sparen voor een dagje Plopsaqua met korting. Het werkt als volgt: Haal bij de Kruidvat Jouw Voordeelkaart en activeer deze. Vervolgens spaar je per euro die je uitgeeft 1 punt. Als je 250 punten (dus € 250 hebt uitgegeven) bij elkaar gespaard hebt, dan kun je dit op de site van Kruidvat inwisselen tegen € 7,50 korting op een kaartje voor Plopsaqua.

Last minute kaartje Plopsaqua

Wil je vandaag of morgen last minute naar Plopsaqua? Bestel dan je kaartje op de site van Plopsa of via Dagtickets.nl. Hier krijg je bovendien ook nog enkele euro’s korting.

Gratis naar Plopsaqua

Als je jarig bent mag je op je verjaardag gratis naar Plopsaqua. Je hoeft dan geen entreegeld te betalen. Wat je wel moet meenemen is een identiteitsbewijs of een geboorteakte.

Plopsaqua

Plopsaqua is een waterpark dat bij Plopsaland De Panne hoort en in de directe omgeving van dit themapark ligt. Zoals de naam het al verklapt, staat het gehele park in het teken van diverse spannende waterattracties. Welke attracties je precies in het park kunt vinden en hoe je Plopsaqua kunt bezoeken, lees je hieronder.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Waterattracties van Plopsaqua

In Plopsaqua vind je niet alleen verschillende soorten zwembaden (zowel indoor als outdoor), maar ook bubbelbaden, verschillende soorten glijbanen en overige waterattracties. Zo kun je in het waterpark van een spannende bandenglijbaan af, maar kun je ook in de disco ride en in het stormbad. Voor de volwassenen heeft Plopsaqua een ontspannende sauna, maar ook diverse bubbelbaden. Ga je met kleine kinderen naar Plopsaqua, dan is hier een speciaal peuterbad voor ingericht. Ook kun je met de kids naar het waterspeeldorp van Plopsaqua, dat geschikt is voor kinderen van jonge en oudere leeftijd.

Plopsaqua bezoeken: zo werkt het

Het bezoeken van Plopsaqua werkt iets anders dan het bezoeken van een standaard waterpark. Dit komt omdat de tickets die je voor dit waterpark koopt, doorgaans vier uur geldig zijn. De tickets zijn geldig in een specifiek tijdvak en in dit tijdvak mag je in het park verblijven. Is het tijdvak voorbij, dan dien je het park weer te verlaten. Bij het online bestellen van de tickets, dien je al aan te geven op welke datum en in welk tijdvak je naar het waterpark wil gaan. Wil je langer naar het park, dan moet je altijd een dagticket aanschaffen voor Plopsaqua. Logischerwijs is deze ticket duurder dan een ticket die vier uur geldig is.

Plopsaqua combineren met bezoek Plopsaland

Je kunt er ook voor kiezen om een combiticket te kopen voor Plopsaqua. Met deze ticket heb je niet alleen toegang tot het waterpark, maar ook tot Plopsaland De Panne. Een goede combinatie, want in Plopsaqua mag je maximaal vier uur verblijven. Zo kun je in de ochtend bijvoorbeeld naar Plopsaqua gaan, om in de middag verder te gaan naar Plopsaland De Panne. Andersom kan natuurlijk ook: dit kies je zelf als je een ticket koopt. Omdat Plopsaqua en Plopsaland zo dicht bij elkaar liggen, zijn deze parken prima te combineren in 1 dag.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  De Pannelaan 68, 8660 De Panne (B)

Ervaringen Plopsaqua

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>