Zoeken

De Valkenier korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

ANWB korting De Valkenier

  • Lid van de ANWB? Check hier je korting voor De Valkenier!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar De Valkenier

Op zoek naar De Valkenier korting? Betaal nooit meer teveel voor een dagje familiepretpark De Valkenier en boek je tickets via Kortingpretpark.nl. Wij gaan dagelijks voor jou op zoek naar alle aanbiedingen, kortingen, De Valkenier 2e kaartje gratis acties en nog veel meer, zodat jij nooit meer teveel betaalt voor een dagje De Valkenier in Valkenburg.

Abonnement De Valkenier

Ga je graag naar pretpark De Valkenier in Valkenburg? Uiteraard kun je elke keer als je naar pretpark De Valkenier wilt gaan op zoek gaan naar korting en aanbiedingen voor De Valkenier, maar je kunt ook overwegen om een seizoenskaart of abonnement aan te schaffen. Een abonnement De Valkenier is in verhouding namelijk veel goedkoper dan een los dagticket, tenminste als je minimaal 2 keer per seizoen gaat!

De Valkenier

De Valkenier is een attractiepark in Valkenburg, Limburg. Het attractiepark is voornamelijk gericht op jongere kinderen: de meeste attracties in het park zijn op jongere leeftijdsgroepen gericht. Heb jij jonge kinderen thuis zitten en wil je een leuk dagje uit organiseren met het hele gezin? Lees dan meer over pretpark De Valkenier op deze pagina en je komt er vanzelf achter of het bezoeken van dit park iets voor jouw gezin is.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
De Valkenier: ideaal voor kinderen tot 12 jaar

De Valkenier richt zich niet specifiek op jongere kinderen, maar de meeste attracties zijn wel gericht op kinderen met een maximale leeftijd van 12 jaar. Oudere kinderen worden uiteraard wel gewoon toegelaten in het park, maar jongere kinderen zullen zich er toch beter vermaken. Dit maakt De Valkenier ideaal voor een dagje uit met een jong gezin, met een of meerdere kinderen die jonger zijn dan 12 jaar oud.

Attracties van De Valkenier

De Valkenier is niet heel groot, maar het park heeft wel vele soorten attracties. De meeste attracties die je op het terrein van het park vindt, doen denken aan de attracties die je ook op een kermis kunt vinden. Denk hierbij aan een draaimolen, een reuzenrad, een spookkasteel, botsauto’s, een amusementshal, een zweefmolen en lachspiegels. Ook heeft het park enkele waterattracties, waaronder waterfietsen waar je met het hele gezin op kunt. Uiteraard zijn er ook meerdere speeltuinen in het park te vinden, waaronder een grote speeltuin met schommels, zandbakken en een carrousel.

Shows en evenementen van De Valkenier

Ben je in het park, dan kun je ook de show van De Valkenier bewonderen. Deze show staat helemaal in het teken van een pratende boom, die allerlei prachtige verhalen kan vertellen. Een leuke show om naartoe te gaan, zeker met kleine kinderen die het heerlijk vinden om naar verhalen te luisteren. Ook worden er regelmatig evenementen in het park georganiseerd, maar dan gaat het voornamelijk op tijdelijke en/of seizoensgerelateerde evenementen. Om te achterhalen of er een evenement is in het park als jij het park wil bezoeken, raden wij je aan om de website van De Valkenier te bezoeken voor je naar het park gaat. Op de website worden alle actuele evenementen van het park beschreven.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Koningswinkelstraat 53, 6301 WH Valkenburg

Ervaringen De Valkenier

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>