Zoeken

Dino Experience Park korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Dino Experience Park

Ben je op zoek naar korting voor Dino Experience Park? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Dino Experience Park gratis acties, voordeelbonnen Dino Experience Park en aanbiedingen voor een dagje Dino Experience Park. Ga dus nu met korting naar Dino Experience Park en betaal nooit meer teveel voor een dagje Dino Experience Park!

Dino Experience Park

Het Dino Experience Park in Gouda is een uniek themapark voor alle dino-liefhebbers. Het park is gelegen aan de rand van de stad Gouda en biedt talloze activiteiten en attracties voor jong en oud. In het park vind je verschillende dinosaurussen in levensgrote formaten, die tot in de kleinste details zijn nagebootst. Je kunt een wandeling maken langs de verschillende dino’s en je laten betoveren door hun indrukwekkende verschijning. Het park is zo ontworpen dat je het gevoel hebt alsof je terug in de tijd bent gereisd naar het tijdperk van de dinosaurussen.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Fossielenmuseum

Naast de levensgrote dinosaurussen is er nog veel meer te zien en te beleven in het Dino Experience Park. Zo is er bijvoorbeeld een fossielenmuseum waar je kunt zien hoe wetenschappers fossielen opgraven en onderzoeken. Ook kun je deelnemen aan een workshop en zelf een fossiel opgraven en meenemen naar huis als souvenir.

Attracties

Voor de avonturiers onder ons biedt het park verschillende attracties aan. Zo kun je een ritje maken in de Dino Ride, een spannende achtbaan waarbij je door het park raast langs verschillende dinosaurussen. Ook is er een klimwand waar je op avontuurlijke wijze de dino’s kunt bekijken vanaf grote hoogte. Voor de jongere bezoekers is er een speciaal kinderparadijs met verschillende speeltoestellen. Ook is er een dino-speurtocht, waarbij kinderen op zoek gaan naar verschillende verstopte dinosaurussen in het park.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Sluisdijk 15, 2809 NA Gouda

Ervaringen Dino Experience Park

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>