Zoeken

Koningin Juliana Toren korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Met overnachting
  • Overige aanbiedingen

Korting entree

Hoogste korting Julianatoren

  • Geldig t/m 30 juni 2024

17% korting NU: € 24,50 p.p.

Julianatoren veiling

  • Bied mee op 2 tickets

Julianatoren Social Deal

  • Geldig t/m 30 juni 2024

32% korting NU: € 19,95 p.p.

Aanbiedingen met overnachting

Overige aanbiedingen

ANWB korting Julianatoren

  • Lid van de ANWB? Check hier je korting!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Julianatoren

Op zoek naar Koningin Juliana Toren korting? Wij geven je hieronder een overzicht van alle actuele kortingsacties en aanbiedingen voor Koningin Juliana Toren. Ga nu met korting naar Koningin Juliana Toren en betaal nooit meer teveel voor Koningin Juliana Toren.

Julianatoren Postcodeloterij

Mocht je lid zijn van de Postcodeloterij, kijk dan in je Voordeelagenda voor korting op Julianatoren tickets. Met de voordeelbon van de Postcodeloterij krijg je € 3,50 korting p.p. op de normale entreeprijs voor maximaal 8 personen.

Kruidvat korting Julianatoren

Bij Kruidvat kun je sparen voor korting op dagjes uit. Meestal kun je in het pretparkseizoen ook weer meesparen voor Kruidvat korting op Julianatoren. Kijk hiervoor op de website van Kruidvat.

Air miles Julianatoren

Helaas kun je als Air miles spaarder geen Air Miles inwisselen voor korting op Julianatoren.

Kaartjes Juliana Toren via supermarkt acties

Er zijn regelmatig goede supermarkt acties voor kaartjes voor Juliana Toren met korting. Supermarkten als Albert Heijn, Jumbo en Lidl hebben regelmatig leuke spaaracties of aanbiedingen voor een dagje Juliana Toren met korting. We houden je op de hoogte van lopende acties!

Last minute kaartjes Juliana Toren

Ben je van plan om vandaag of morgen Juliana Toren te bezoeken? Bestel dan nu via Julianatoren.nl online last minute kaartjes Juliana Toren met korting. Je hoeft dan niet in de wachtrij bij de kassa te staan en kunt zo doorlopen!

Gratis entree Julianatoren

Kinderen tot en met 1 jaar krijgen gratis entree bij Julianatoren. Helaas heeft Julianatoren geen gratis entree kaartje voor de jarige job. Enkele pretparken doen dit wel. Lees artikel: gratis entree pretpark op je verjaardag.

Abonnement Juliana Toren

Er zijn diverse abonnementen te koop als je het park vaker per jaar wilt bezoeken. Je kunt kiezen voor gezinsabonnementen, zaterdagabonnementen of persoonsabonnementen. Bovendien kun je ook kiezen voor een meerjaren abonnement. Als je meer jaren afsluit, dan is je abonnement korting uiteraard hoger.

Koningin Juliana Toren

Julianatoren is hét pretpark voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Het park ligt in de buurt van Apeldoorn en heeft meer dan 60 leuke en spannende attracties. Er zijn in de buurt voldoende mogelijkheden om te overnachten in een hotel, bungalowpark of op de camping zodat je meerdere dagen naar Julianatoren kunt gaan. Er is ook zoveel te beleven! Je kunt in autootjes rijden, spelen en klimmen, in de achtbaan, in en op het water spelen en in de draaimolen. Natuurlijk kun je naar hartenlust spelen in de speeltuin. In Julianatoren zijn ook winkeltjes en restaurants zodat je ouders zich ook prima zullen vermaken.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Attracties van Julianatoren

Er is voor elk wat wils: rustige attracties voor de kleinsten, familie attracties en avontuurlijke attracties voor de durfal. Per attractie is aangegeven voor welke kinderen deze geschikt is. Meestal is dat aangegeven met een lengtemaat.

Voor de Springende Piraat bijvoorbeeld moet je langer zijn dan 140 cm. Je stapt in een bootje, wordt omhoog getrokken en met grote snelheid roetsj je naar beneden zó het water in. In de draaiende piraat word je lekker rondgedraaid, alsof je op woeste golven vaart. In deze attractie mag je ook als je kleiner bent dan 140 cm, maar alleen samen met papa of mama.

Klim op een paard en laat je rondvoeren door de jungle op de paardenbaan, of vlieg rond in een helikopter, alleen of met z’n twee. Er is een reuzenrad, een carrousel, een mega muizenschommel en een muizen fietsbaan. Dit zijn slechts enkele van de meer dan 60 attracties van Julianatoren.

Spannende attracties

Voor de iets oudere kinderen is er ook genoeg te beleven. Wil je de attracties eens van boven bekijken? Op Jul’s Bungee trampolines spring je wel tot 8 meter hoog terwijl je veilig bent vastgesjord en salto’s kunt maken. Ben je nog niet genoeg over de kop gegaan maak dan een ritje in de Tollende Muis. Daarna kun je nog eens flink griezelen in het spookhuis en ritjes maken in de botsauto’s.

Gevarieerde attracties

De attracties van Julianatoren zijn heel gevarieerd. Zo kun je ook spelen met grote graafmachines, genieten van het spektakel van het waterorgel, spelen in de klim- en klauterkooi, en leuke huisjes bekijken van bekende sprookjesfiguren zoals Hans en Grietje. Natuurlijk ontbreekt ook een grote speeltuin niet: klimmen, glijden, draaien en wippen.Er zijn ook spetterende shows te zien zoals Safari Avontuur, de Halloween openingsshow of de Prinsessenshow.

Openingstijden Julianatoren

Julianatoren is in het hoofdseizoen elke dag geopend en in de winter op bepaalde dagen. Kijk op de website van Julianatoren voor de exacte openingstijden. Wil je meer achtergrond info over pretpark Koningin Juliana Toren kijk dan op Wikipedia.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Amersfoortseweg 35, 7313 AC Apeldoorn

Ervaringen Koningin Juliana Toren

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>