Zoeken

Aqualibi korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Met overnachting
  • Overige aanbiedingen

Korting entree

Aanbiedingen met overnachting

Overige aanbiedingen

Aqualibi Groupon

  • Check hier de actuele aanbiedingen!

ANWB korting Aqualibi

  • Lid van de ANWB? Check hier je korting!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Aqualibi

Ben je op zoek naar korting voor Aqualibi ? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor een dagje Aqualibi, zie hierboven. Betaal nooit meer teveel voor een dagje pretpark en ga vanaf nu goedkoop naar Aqualibi.

Aqualibi

Aqualibi is de naam van het waterpark van Walibi in België. Het gaat om een gebouw met diverse zwembaden en waterglijbanen, die in de directe omgeving van het attractiepark in België te vinden is. Meer weten over Aqualibi van Walibi België? Lees dan meer over dit waterpark op deze pagina.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Aqualibi: verschillende soorten glijbanen

Aqualibi staat bekend om de vele verschillende glijbanen die je in het waterpark vindt. Sommige glijbanen van het waterpark zijn meer geschikt voor de jongere bezoekers van Aqualibi, terwijl andere glijbanen echt alleen geschikt zijn voor echte durfals. Door het grote aanbod glijbanen in het waterpark, vind je altijd wel een glijbaan die jij leuk vindt. Voor sommige glijbanen moet je een bepaalde lengte hebben, maar dit is niet bij alle glijbanen het geval. Zo kun je ook met kleinere kinderen van de glijbaan zoeven, als je maar de juiste glijbaan zoekt in het waterpark.

Kinderzone: urenlang speelplezier voor de kids

In Aqualibi is een groot deel van het park helemaal ingericht voor (jonge) kinderen. Dit deel van het park wordt ook wel de Kinderzone genoemd en betreft een speelse omgeving met vier verschillende glijbanen, een grote emmer water om lekker mee te spelen en vele waterspuiten en kleinere waterattracties. Laat je kinderen los in de Kinderzone van Aqualibi en je weet zeker dat ze zich hier enkele uren zullen vermaken.

Aqualibi voor volwassenen

Als volwassene hoef je je ook niet te vervelen in Aqualibi. Zo heeft het waterpark niet alleen een groot golfslagbad met hoge golven, maar ook meerdere jacuzzi’s om even lekker tot rust te komen. Wil je liever in een restaurantje vertoeven terwijl de kinderen zich aan het vermaken zijn, dan vind je op het terrein van Aqualibi meerdere horecagelegenheden om even tot rust te komen met een hapje of een drankje.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Boulevard de l’Europe 100, 1300 Wavre (B)

Ervaringen Aqualibi

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>