Zoeken

Fort Fun korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Met overnachting

Aanbiedingen met overnachting

Fort Fun met overnachting

  •  Beste Prijsgarantie
  •  Hotels in de buurt van Fort Fun

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Fort Fun

Ben je op zoek naar korting voor een dagje Fort Fun? Wij gaan dagelijks voor jou op zoek naar de beste aanbiedingen en kortingsacties voor een dagje pretpark. Betaal vanaf nu nooit meer teveel voor Fort Fun en ga met korting naar Fort Fun.

Fort Fun

Fort Fun wordt ook wel Fort Fun Abenteuerland genoemd en betreft een attractiepark in het Duitse Sauerland. In het park vind je vele soorten attracties voor alle leeftijden, maar ook een gezellig blokhuttenkamp om te overnachten. Heb je na een dagje Fort Fun geen zin om vanuit Duitsland naar huis te rijden, dan is het dus ook mogelijk om in het vakantiepark van het attractiepark te overnachten.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Fort Fun: attracties voor alle leeftijden

Op het terrein van Fort Fun vind je vele soorten attracties, waaronder diverse thema-attracties, achtbanen en waterattracties. Je kunt het pretpark met het hele gezin bezoeken, want voor alle leeftijden zijn er geschikte attracties te vinden in Fort Fun. Voor de echte thrillseekers zijn er heftige achtbanen in Fort Fun, terwijl de kleinere kinderen of mensen die het liever rustig aan doen ook in wat rustiger attracties kunnen gaan.

Shows in Fort Fun

Bezoek je Fort Fun, dan kun je ook diverse shows bekijken. Er zijn enkele shows die gedurende het gehele jaar door in Fort Fun getoond worden, maar er zijn ook regelmatig tijdelijke shows in het attractiepark te zien. Een show die je het hele jaar door kunt zien in Fort Fun, is een spannende westernshow. Wil je het bezoeken van attracties even afwisselen met een rustige show om lekker met het hele gezin naar te kijken, dan bezoek je deze show in Fort Fun.

In de winter: skiën in Fort Fun

Ga je in de winter naar Fort Fun, dan heb je het geluk dat Fort Fun Winterwelt geopend is. Dit is een winterpark dat alleen in het seizoen geopend is en waar je de mogelijkheid hebt om lekker te skiën. In Fort Fun Winterwelt vind je niet alleen een grote piste, maar ook drie liften en een skiwinkel. Ben je buiten het skiseizoen in Fort Fun, dan is Fort Fun Winterwelt niet geopend en is het dus niet mogelijk om te skiën in het Duitse attractiepark.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Aurorastraße 50, 59909 Bestwig ( Duitsland)

Ervaringen Fort Fun

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>