Zoeken

Bellewaerde korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Overige aanbiedingen

Korting entree

Goedkoop naar Bellewaerde

  • Geldig t/m 13 oktober 2024

28% korting NU: € 30,80 p.p.

Hoge korting Bellewaerde Park

  • Geldig t/m 13 oktober 2024

30% korting NU: € 30,80 p.p.

Goedkoop naar Bellewaerde Aquapark

  • Geldig t/m 12 mei 2024

35% korting NU: € 15 p.p.

Veiling Bellewaerde

  • Bied mee op 2 of 4 tickets

Overige aanbiedingen

ANWB korting Bellewaerde

  • Lid van de ANWB? Check hier je korting!

Bellewaerde Groupon

  • Check hier de actuele aanbiedingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Bellewaerde

Het attractiepark Bellewaerde in België is een echt familiepark. Een hele dag plezier, avontuur en genieten met het hele gezin. Heerlijke familieattracties voor jong en oud, samen spectaculaire ontdekkingen doen en dat alles in een overweldigend natuurgebied. Bellewaerde is een zeer compleet park met een groot aanbod aan verschillende belevenissen. Zo kun je er bijzondere dieren begroeten, in superleuke attracties en events en shows bezoeken.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Dieren in Bellewaerde

In Bellewaerde kun je kennis maken met veel verschillende dieren. Reusachtige olifanten en giraffes bijvoorbeeld. Houd je van katachtigen dan kun je in Bellewaerde oog in oog staan met luipaarden, leeuwen en tijgers. Verder kun je tal van bijzondere vogels bewonderen: woestijnbuizerds, de geelsnavelwouw, kapgieren, de Chili arend, bijzondere soorten papagaaien en prachtige flamingo’s. In Bellewaerde zijn tientallen dieren te bewonderen waaronder ook schattige aapjes, geitjes en lama’s.

Attracties in Bellewaerde

Bellewaerde is een uniek park want naast het grote aanbod dieren vind je ook nog eens tientallen leuke en spannende attracties. Een waterglijbaan, rondjes draaien in de carrousel, rondjes draaien in de zweefmolen of rondjes draaien in de koffietassen. Genoeg gedraaid? Maak een ritje in de Keverbaan, een heerlijke familie achtbaan. De attractie Jungle Mission is een unieke belevenis van natuur, dieren en attracties. Deze attractie heeft de Diamond ThemePark Award gewonnen voor de beste belevenis in de zoo. Maak eens een ritje in de gekke koets of in de dansende ballonnen, schommel heen en weer in de Piratenboot of rijd mee met de expresstrein. De attracties zijn vrijwel allemaal geschikt voor het hele gezin en ook voor de kleintjes is er dus van alles te beleven.
Wil je meer uitdaging ga dan eens in de wildwaterbaan of de River Splash en ook achtbaan de Boomerang en de Screaming Eagle staan garant voor een spannende belevenis.

Shows, demonstraties en trainingen

In Bellewaerde kun je een roofvogeldemonstratie bijwonen. Nooit zag je echte roofvogels van zo dichtbij! De olifanten krijgen in Bellewaerde twee soorten trainingen: de eerste training is gericht op het uitvoeren van commando’s zodat de dieren gemakkelijker medisch kunnen worden verzorgd. De tweede training is gericht op transsport zodat ze bij een verhuizing in de toekomst minder stress zullen ervaren. De Stunt & Dive show zorgt ervoor dat je op het puntje van je stoel gaat zitten. Een show vol adembenemende stunts en duiksprongen. Zo springen de duikers zelfs van 25 meter hoogte in een klein zwembad.

Bellewaerde kent wisselende openginstijden en -dagen, zodat je het beste op de website kunt kijken wanneer het park is geopend. Rond Halloween is het park extra geopend.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Meenseweg 497, 8902 Ieper (B)

Ervaringen Bellewaerde

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>