Zoeken

Europa park korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Met overnachting

Korting entree

Goedkoop naar Europa Park

  • Geen boekingskosten
  • Tickets direct in mailbox

Aanbiedingen met overnachting

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Europa Park

Ben je  op zoek naar korting voor Europa Park? Kortingpretpark.nl gaat dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en kortingsacties voor een dagje pretpark. Betaal vanaf nu nooit meer teveel voor een dagje pretpark en ga met korting naar Europa Park.

Europa Park

Europa Park is de naam van het grootste attractiepark van Duitsland. Na Disneyland Parijs is Europa Park het meest bezochte attractiepark van Europa en dit is niet voor niets, want in het park zijn vele verschillende attracties te vinden. Ook is het mogelijk om in Europa Park te overnachten, want het resort van Europa Park kent ook vele accommodaties. Meer weten over Europa Park? Lees hieronder dan meer over dit grote attractiepark van 970.000 vierkante meter.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Europa Park: attractiepark met thema Europa

Zoals de naam van het park het al een beetje verklapt, staat Europa Park in het teken van Europa. Het grote park is opgedeeld in diverse themagebieden, die ieder verwijzen naar een specifiek Europees land. De attracties en horecagelegenheden die je in het themagebied Spanje vindt, staan bijvoorbeeld helemaal in het teken van dit land. Zo is ieder Europees land opgenomen in Europa Park, wat betekent dat je in het grote attractiepark kennis kunt maken met alle Europese thema’s.

Attracties van Europa Park

Europa Park heeft een totale oppervlakte van 970.000 vierkante meter, wat betekent dat er honderden attracties in het park te vinden zijn. Enkele attracties die je in Europa Land tegenkomt, zijn attracties als de Avonturen Speelplaats, de Sprookjestoren, de Atlantica Supersplash en de Ballenbak. Dit is slechts een kleine greep uit het totale aanbod attracties van Europa Park, want in totaal zijn er tientallen verschillende achtbanen, waterattracties, attracties voor de kleintjes en familie-attracties in het park te vinden. Op de website van Europa Park vind je een totaaloverzicht van alle attracties die je in het park kunt vinden.

Shows in Europa Park

Naast vele verschillende attracties, worden er ook regelmatig shows georganiseerd in Europa Park. Niet alleen in het theater van het park, maar ook op andere locaties in het park. Sommige shows worden voor korte tijd getoond, terwijl andere shows wat langer draaien. Voor een compleet overzicht van de shows van Europa Park en de momenten waarop deze shows draaien, bekijk je de website van het attractiepark. Ga je op een specifieke dag naar Europa Park en wil je weten of er op dit moment een show draait in het attractiepark, dan controleer je dit eenvoudig op de website van het attractiepark.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Europa-Park-Straße 2, 77977 Rust (Duitsland)

Ervaringen Europa park

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>