Zoeken

Wunderland Kalkar korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Met overnachting

Korting entree

Hoogste korting Wunderland Kalkar

  •  Tickets geldig t/m 5 juli 2024

22% korting NU: € 24,50 p.p.

Aanbiedingen met overnachting

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Wunderland Kalkar

Wil je naar Wunderland Kalkar met korting? We zetten dagelijks alle kortingen, aanbiedingen, 2e kaartje Wunderland Kalkar gratis acties, kortingsbonnen en andere acties voor Wunderland Kalkar voor je op een rij.

Wunderland Kalkar

Wunderland Kalkar is een pretpark in Duitsland, net over de grens bij Arnhem en Nijmegen. Het park is gebaseerd op twee fantasiefiguren: Kernie en Kerna en je kunt ze overal in het park tegenkomen. Kies uit meer dan 40 attracties, geschikt voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar en ook voor iets oudere kinderen is er genoeg te beleven om een dag Wunderland Kalkar tot een onvergetelijke dag te maken. Het park hanteert all-inclusive prijzen, en dat betekent dat je naar hartenlust kunt smullen van frietjes, ijs en limonade. Koffie en thee zijn ook inbegrepen. All-inclusive geeft je een gevoel van luxe terwijl je in totaal veel minder betaalt dan in andere pretparken.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Attracties in Wunderland Kalkar

Kies uit heel veel leuke en spannende attracties! De kleintjes vermaken zich prima in de Safari Adventure: lekker rondscheuren in je eigen auto. Stap daarna in Rio Grande, een trein van waaruit je van alles kunt zien. Er zijn verschillende draaimolens in Wunderland Kalkar: de Clown Around en Turtle Parade bijvoorbeeld. Je kunt varen in de bootjes van Pirat Pound, ronddraaien in de mini Tea Cups en spelen in een grote ballenbak.

Iets grotere kinderen kunnen ook kiezen uit spannende attracties. Rijd lekker rond in de botsauto’s maar pas op dat je niet te hard botst! Botsen in het water kan ook, in de Bumper Boats. Heb je wel eens in een brandweerauto gezeten? In Wunderland Kalkar kan je zó instappen en draai je rondjes in de brandweerauto. Daarna kun je in de weefmolen, die lekker hoog gaat! In de Disk’O stap je op een grote ronde schijf, en dan maar draaien, dat voelt wel vreemd en is alleen geschikt voor waaghalzen. Vliegen in een zweefvliegtuig, varen op een wildwaterbaan, hoog in de lucht rondjes maken in de Samba Tower.

Spelen en leren in Wunderland Kalkar

In Wunderland Kalkar kun je spelen naar hartenlust maar ook het een en ander leren. Bezoek het museum van Wunderland Kalkar waar je alles leert over een kerncentrale of beklim de metershoge klimwand. In Wunderland kun je ook karten en als je uitgespeeld bent haal je lekker een patatje mét of een ijsje.

In Wunderland Kalkar zijn leuke arrangementen te boeken en je kunt er ook je verjaardag vieren of met je hele klas naartoe tijdens je schoolreis. Arrangementen zijn bijvoorbeeld inclusief lunch of diner of geven recht op toegang tot spel- en sportactiviteiten. Overnachten is ook mogelijk en er zijn veel leuke arrangementen te boeken voor een weekend, midweek of hele week.

Wunderland Kalkar is in de wintermaanden gesloten. Kijk voor exacte openingstijden op de website van het pretpark.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Griether Straẞe 110-120, 47546 Kalkar (Duitsland)

Ervaringen Wunderland Kalkar

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>