Zoeken

Holiday Park korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Tickets voor Holiday Park voor de echte adrenalinezoekers!

  •  2 of 4 tickets groter dan of gelijk aan 1,40 meter.
  • Geldig t/m 15 juli 2024.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Holiday Park

Op zoek naar Holiday Park korting? Kortingpretpark.nl gaat dagelijks op zoek naar de hoogste kortingen en beste aanbiedingen en acties voor een dagje Holiday Park. Betaal dus nooit meer teveel voor Holiday Park en geniet van een dagje Holiday Park met korting.

HEMA Actie

Regelmatig kun je via Hema acties korting op Plopsa kaartjes krijgen. Momenteel zijn er bij de Hema even geen aanbiedingen voor Holiday Park helaas.

Holiday Park korting via Kruidvat

Bij de Kruidvat kun je sparen voor een dagje Holiday Park met korting. Het werkt als volgt: Haal bij de Kruidvat Jouw Voordeelkaart en activeer deze. Vervolgens spaar je per euro die je uitgeeft 1 punt. Als je 250 punten (dus € 250 hebt uitgegeven) bij elkaar gespaard hebt, dan kun je dit op de site van Kruidvat inwisselen tegen € 7,50 korting op een kaartje voor Holiday Park.

Holiday Park

Holiday Park is een Duits attractiepark dat sinds het jaar 2010 overgenomen is door de Plopsagroep, ofwel de eigenaren van Plopsaland en Plopsaqua. Het attractiepark heeft niet alleen verschillende soorten attracties voor jong en oud, maar staat ook bekend om de shows die je in het park kunt zien. Meer over de attracties en shows van Holiday Park, lees je op deze pagina.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Attracties van Holiday Park

Holiday Park heeft vele soorten attracties op het terrein van het pretpark staan. Denk hierbij aan familieattracties, maar ook aan spannende attracties en aan attracties met water. Ook zijn er diverse kleine en grote speeltuinen in het park te vinden, waar kinderen van alle leeftijden lekker kunnen ravotten en spelen. Het maakt niet uit of je met oudere of met jongere kinderen naar het attractiepark gaat, want er zijn attracties voor alle leeftijden.

Uiteraard zijn er niet alleen attracties, maar ook meer dan voldoende horecagelegenheden in Holiday Park te vinden. Heb je honger of dorst gekregen van al die attracties van het familiepark, dan zijn er meer dan genoeg gelegenheden om een hapje te eten of een drankje te drinken.

Shows van Holiday Park

Naast attracties, heeft Holiday Park ook enkele shows die in het park getoond worden. De meeste shows die je in het park kunt zien, zijn tijdelijk te zien en horen bijvoorbeeld bij een bepaalde feestdag of een bepaald seizoen. Op de website van Holiday Park kun je precies zien welke shows wanneer getoond worden, zodat je eenvoudig kunt achterhalen of jij shows kunt bezoeken als je naar Holiday Park gaat.

De toekomst: een zwembad bij Holiday Park

Holiday Park is al een aantal jaren van plan om een zwembad bij het park te laten bouwen, net zoals Plopsaland het zwembad Plopsaqua in de directe omgeving van het park heeft liggen. De plannen om een zwembad te bouwen zijn er nog steeds, maar het is niet bekend wanneer dit zwembad er dan precies zou komen.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Holiday-Park-Straße 1-5, 67454 Hassloch/Pfalz (Duitsland)

Ervaringen Holiday Park

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>