Zoeken

Walibi Belgium korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Hoogste korting Walibi Belgium

  • Geldig t/m 13 oktober 2024

30% korting NU: € 34,70 p.p.

Veiling Walibi Belgium

  • Bied mee op 2 of 4 entreetickets

Goedkoop naar Walibi Belgium

  • Geldig t/m 13 oktober 2024

30% korting NU: € 34,70

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd korting voor een dagje Walibi Belgium

Op zoek naar korting voor Walibi Belgium? Wij gaan dagelijks op zoek naar actuele aanbiedingen en kortingsacties voor Walibi Belgium. Je betaalt dan nooit meer teveel en gaat altijd met korting een dagje naar Walibi Belgium.

Air Miles Walibi Belgium korting

Helaas werkt Walibi Belgium niet samen met Air Miles. Walibi Holland werkt wel samen met Air Miles, waardoor je wel korting kunt krijgen op een Walibi Holland ticket met je gespaarde Air Miles.

ANWB kaarten Walibi Belgium

Als ANWB-lid kun je Walibi Belgium kaarten met korting kopen via de site van de ANWB.

Walibi Belgium acties via de supermarkt

Regelmatig zijn er bij diverse supermarkten, zoals Albert Heijn, PLUS, Lidl of Jumbo dagjes uit acties, waarbij je korting op kaartjes kunt sparen voor dagjes uit. We houden je op de hoogte als er een dergelijke supermarkt actie loopt in samenwerking met Walibi Belgium.

Last minute tickets Walibi Belgium

Ben je van plan om vandaag of morgen een bezoek te brengen aan Walibi Belgium, maar heb je geen zin om in de rij bij de kassa te staan? Bestal dan hier je kaartjes online. Je krijgt je tickets dan meteen in je mailbox en bovendien krijg je nog wat extra korting als je online bestelt.

Gratis entree Walibi Belgium

Bij Walibi Belgium zijn kinderen van 0 tot 3 jaar gratis. Deze leeftijdsgroep hoeft geen entreeprijs te betalen en heeft dus gratis toegang tot Walibi Belgium.

Walibi Belgium

Walibi Belgium is een pretpark met tientallen sensationele attracties. Op het water, in de lucht, draaien en over de kop gaan, wat je maar wilt beleven. Zet je lichaam op scherp in duizelingwekkende attracties zoals de Buzzsaw. Walibi Belgium is een pretpark voor het hele gezin van jong tot oud. Je vindt niet alleen sensationele attracties maar ook minder spannende attracties voor de jongste kinderen, glijbanen en natuurlijk een grote speeltuin. Met Halloween wordt het park omgetoverd tot een griezelpark en je vindt een keur aan restaurants en winkeltjes zodat je je zonder problemen een dag of meerdere dagen kunt vermaken in Walibi Belgium. Overnachten kun je in verschillende hotels in de buurt.

https://www.youtube.com/watch?v=ZSAg2KecjJ4&t=7s

Walibi Belgium: Keuze uit tientallen attracties

Minder spannende attracties zijn onder meer de Keverbaan, een achtbaan voor kinderen. Maak je eerste ritje samen met papa en mama en stap daarna op het vliegtuig, in de Fun Recorder. Je vliegtuig gaat op de maat van de muziek omhoog en omlaag. Draai rondjes in de Little Swing, rijdt in een auto op het spannende parcours en klim naar grote hoogten in het Tree House. Voor kinderen of voor de hele familie zijn er heel veel leuke attracties zoals het reuzenrad of de familie achtbaan. De wildwaterrivier Radja River bedwing je met je broers en zussen, papa en mama én opa en oma want er kunnen tot 12 personen in de bootjes. Houd je wel stevig vast want Nadja River is een woeste rivier!
Heerlijk rustig varen kan ook. Genieten van een kalme vaart tussen een prachtig groen decor, kijkend naar verschillende watervogels doe je op de Gold River.

Ga uit je dak!

Houd jij van super spannende attracties dan kun je in Walibi Belgium je hart ophalen. In de Dalton Terror ga je 77 meter kaarsrecht omhoog, geniet je van een schitterend uitzicht om vervolgens in een vrije val met 110 kilometer per uur naar beneden te suizen. De Cobra is een achtbaan voor mensen met stalen zenuwen. Langzaam wordt je naar boven getrokken om onverwacht razendsnel naar beneden te rollen, drie keer over de kop te gaan, achteruit te vliegen, heen en weer te worden geschud….. Durf jij nog?
Maak daarna een vampiertocht in de Vampire, hang in de lucht, wentel om je eigen as, razendsnel. Zorg er wel voor dat je schoenen goed vastzitten.

Walibi Belgium is in de wintermaanden gesloten. Kijk op de website voor exacte openingstijden. Rond Halloween is het park geopend tot 23.00 uur.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Boulevard de l'Europe 100, 1300 Wavre (B)

Ervaringen Walibi Belgium

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>