Zoeken

Movie Park Germany korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Met overnachting

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Movie Park Germany

Wil je met korting naar Movie Park Germany? Op deze pagina vind je alle aanbiedingen en kortingen, 2e kaartje Movie Park Germany gratis, kortingsbonnen en acties voor een dagje Movie Park Germany met korting.

HEMA korting Movie Park Germany

HEMA heeft regelmatig goede aanbiedingen voor Movie Park Germany. De HEMA korting op een dagje Movie Park Germany kan flink hoog zijn, dus kijk zeker even op HEMA.

Cadeaubon Movie Park Germany

Ken je iemand die helemaal gek is van Movie Park Germany? Geef hem/haar dan eens een dagje Movie Park Germany cadeau! Koop dan een VVV Cadeaubon. Deze is ook in te wisselen bij Movie Park Germany.

Gratis entree Movie Park Germany

Kinderen tot 4 jaar gaan heel voordelig een dagje mee naar Movie Park Germany. Kinderen tot 4 jaar krijgen namelijk gratis entree Movie Park Germany. Veel pretparken geven gratis entree aan de jarige job. Helaas doet Movie Park Germany hier niet aan mee. Wel krijg je op je verjaardag flinke korting bij Movie Park Germany. Lees hier hoe dat werkt.

Movie Park Germany

Movie Park Germany is een attractiepark dat in de directe omgeving van de stad Bottrop ligt, in Duitsland. Het attractiepark staat geheel in het teken van de televisie- en filmwereld, wat betekent dat je in het park verschillende soorten televisieprogramma’s en films terugziet en ook belangrijke personages van diverse programma’s en films tegen kunt komen. Door de jaren heen is er veel veranderd in het attractiepark en dit komt omdat het park enkele keren van eigenaar veranderd is. Daarnaast worden er regelmatig nieuwe attracties in het park geïntroduceerd, waardoor het attractiepark vernieuwend blijft.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Attracties van Movie Park Germany

De attracties die je in Movie Park Germany vindt, worden onderverdeeld in drie categorieën. Ten eerste is er de categorie ‘mild’, waar attracties voor jongere kinderen onder vallen. De tweede categorie van het attractiepark is de categorie ‘gemiddeld’, waar spannende attracties voor diverse leeftijdsgroepen onder vallen. Niet geschikt voor de allerjongste bezoekers van het park, maar wel voor wat oudere kinderen. De derde categorie attracties van Movie Park Germany is de categorie ‘extreem’, waar de extreme achtbanen voor oudere kinderen en volwassenen onder vallen. Zo is er voor ieder wat wils in het attractiepark en is het park geschikt voor kinderen van diverse leeftijdsgroepen. Wat de attracties in ieder geval met elkaar gemeen hebben, is het feit dat de attracties allemaal in het teken staan van een specifiek televisieprogramma, een bepaalde film of een televisiepersonage.

Shows in Movie Park Germany

Er worden regelmatig shows gegeven in Movie Park Germany. Deze shows hebben te maken met een specifiek televisieprogramma of een specifieke film en worden afgestemd op de doelgroep van dit programma of deze film. Zo is een show over Spongebob geschikt voor de doelgroep van dit televisieprogramma, terwijl er ook shows zijn die aan een wat oudere doelgroep getoond worden.

Horeca Movie Park Germany

Omdat Movie Park Germany zo groot is, blijven de meeste mensen hier de hele dag. Ben je de hele dag in het park, dan is de kans groot dat je na een tijdje honger krijgt. Om de honger te stillen en ervoor te zorgen dat je niet dorstig wordt in Movie Park Germany, vind je diverse horecagelegenheden in het park. Denk hierbij aan een Aziatisch restaurant, maar ook aan een Italiaans restaurant, een Amerikaans koffietentje en een eenvoudig café. Ook kun je uiteraard snoep kopen in het park, want er zijn diverse horecagelegenheden met zoetigheden en ook verschillende snoepwinkels in het park te vinden.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Warner Allee 1, 46244 Bottrop-Kirchhellen (Duitsland)

Ervaringen Movie Park Germany

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>