Zoeken

Bobbejaanland korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Overige aanbiedingen

Korting entree

Entree voor Bobbejaanland

  • Tickets zijn geldig t/m 11 november 2024

40% korting NU: € 26,90 p.p.

Goedkope tickets Bobbejaanland

  • Onbeperkt abonnement
  • Geldig t/m 11 november 2024

25% korting NU: € 52.45 p.p.

Goedkope entree Bobbejaanland

  • De voucher is geldig t/m 30 juni 2024

38% korting NU: € 27,90 p.p.

Hoogste korting Bobbejaanland

  • De voucher is geldig t/m 30 juni 2024

38% korting NU: € 27,90 p.p.

Veiling Bobbejaanland

  • Bied mee op 2 of 4 tickets

Overige aanbiedingen

Cadeaubon Bobbejaanland

  •  Recht op toegang Bobbejaanland voor 2 personen

€ 59,90 per cadeaubon

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Bobbejaanland

Wil je een dagje naar Bobbejaanland, maar niet de hoofdprijs betalen? Wij zetten alle aanbiedingen en kortingen voor je op een rij, zodat je met korting een dagje naar pretpark Bobbejaanland kunt gaan.

Bobbejaanland korting via Kruidvat

Bij de Kruidvat kun je sparen voor korting op een dagje Bobbejaanland. Het werkt als volgt: Haal bij de Kruidvat Jouw Voordeelkaart en spaar per euro die je uitgeeft 1 punt. Als je 250 punten (dus € 250 hebt uitgegeven) bij elkaar gespaard hebt, dan kun je dit op de site van Kruidvat inwisselen tegen € 7,50 korting op een kaartje voor Bobbejaanland.

ANWB korting Bobbejaanland

Als je lid bent van de ANWB krijg je meestal ook enkele euro’s korting. Kijk voor de ANWB korting Bobbejaanland op de site van de ANWB. Houd bij het bestellen je lidnummer van de ANWB bij de hand anders kun je geen kaarten met korting bestellen.

Gratis entree Bobbejaanland

Wil je gratis naar Bobbejaanland? Dat kan! Op je verjaardag krijg jij als verjaardagscadeau gratis entree bij Bobbejaanland. Zie ook artikel: Gratis entree pretpark op je verjaardag

Er zijn ook andere redenen waarom Bobbejaanland gratis toegang verleent tot het park. Bij kinderen onder de 1 meter wordt er geen toegangsprijs in rekening gebracht. Daarnaast mogen rolstoelgebruikers en de begeleidende persoon van de rolstoelgebruiker gratis naar Bobbejaanland.

Bobbejaanland

Bobbejaanland is een pretpark in België, wat gelegen is in de plaats Lichtaart. Het park is vernoemd naar oprichter Bobbejaan Schoepen, die het pretpark op 31 december 1961 opende. De attracties in het park zijn zowel voor jongere, als voor oudere kinderen geschikt. Met zo’n vijftig attracties biedt Bobbejaanland voldoende mogelijkheden om je een dag lang te kunnen vermaken.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Bobbejaanland: Attracties voor jong en oud

In Bobbejaanland vind je tal van verschillende attracties voor jong en oud. Kies bijvoorbeeld voor een spannende achtbaan, glijd op de glibberige Big Ban in een bootje naar beneden of ga voor een ritje in een van de convoy trucks op het park. Het feit dat de attracties zo uiteenlopen maakt een dagje Bobbejaanland leuk voor het hele gezin! Hieronder een top 10 Bobbejaanland attracties.

Horeca Bobbejaanland

Naast de mogelijkheid om de vele attracties in Bobbejaanland uit te proberen, kun je tijdens een pauze genieten op een van de terrasjes in het park. Er is verschillende  horeca aanwezig: gezellige cafés en restaurantjes waar je wat kunt eten en drinken. Helemaal uitgerust? Op naar de volgende attractie!

Spannende shows in Bobbejaanland

Wil je de attracties afwisselen met een langere pauze? Kies dan voor het bezoeken van een spannende show in het park. Het verschilt per maand welke shows er georganiseerd worden in Bobbejaanland. Zo wordt er in de herfst bijvoorbeeld een spannende show rondom Halloween aangeboden.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Olensteenweg 45, 2460 Lichtaart (B)

Ervaringen Bobbejaanland

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>