Zoeken

Plopsa Indoor Hasselt korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Hoogste korting Plopsa Indoor Hasselt

  • Tickets zijn geldig t/m 13 juli 2025

20% KORTING NU: € 22 p.p.

Goedkoop naar Plopsa Indoor Hasselt

  • Bied mee op 2 of 4 tickets
  • De voucher is geldig t/m 15 juli 2024

Plopsa GoldCard Ticketveiling

  • De voucher is geldig t/m 15 juli 2024

Plops SwimCard Ticketveiling

  • De voucher is geldig t/m 15 juli 2024

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Plopsa Indoor Hasselt

Dagje Plopsa Indoor Hasselt met korting? Dan ben je bij Kortingpretpark.nl aan het juiste adres. Wij zetten alle aanbiedingen en kortingsacties voor Plopsa Indoor Hasselt op een rij. Vanaf nu betaal je nooit meer teveel voor een dagje pretpark en ga je met korting naar Plopsa Indoor Hasselt.

Gratis naar Plopsa Indoor Hasselt

Via Holidaysuites.be kun je nu een Plopsa Indoor Hasselt Arrangement boeken, waarbij je GRATIS Plopsa tickets voor het hele gezin krijgt. Als voorwaarde moet je minimaal 1 nachtje boeken. Interessante aanbieding als je na een dagje PLopsa Indoor Hasselt nog niet meteen naar huis wilt :).

Op je verjaardag mag je helemaal gratis naar Plopsa Indoor Hasselt. Je hoeft dus geen entreekosten te betalen! Ook heeft Plopsa Indoor Hasselt superleuke verjaardagsarrangementen voor kinderfeestjes. Bekijk mogelijkheden voor kinderfeestje >>

Last minute kaartje Plopsaland

Wil je vandaag of morgen last minute naar Plopsaland? Bestel dan je kaartje op de site van Plopsa of via Dagtickets.nl. Hier krijg je bovendien ook nog enkele euro’s korting.

Plopsa Indoor Hasselt korting via Kruidvat

Bij de Kruidvat kun je sparen voor korting op Plopsa Indoor Hasselt. Het werkt als volgt: Met Jouw Voordeelkaart van Kruidvat spaar je per euro die je uitgeeft 1 punt. Als je 250 punten (dus € 250 hebt uitgegeven) bij elkaar gespaard hebt, dan kun je dit op de site van Kruidvat inwisselen tegen € 7,50 korting op een kaartje voor Plopsa Indoor Hasselt.

20% korting Voordeelbon Plopsa

In de Voordeelagenda van de Nationale Postcode Loterij zit een voordeelbon van 20% korting voor maximaal 5 personen voor alle Plopsaparken in Nederland en Belgie. De Voordeelagenda krijg je als lid van de Postcode Loterij thuisgestuurd.

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt is een overdekt themapark dat bij de groep themaparken van Studio 100 hoort. In deze groep themaparken vallen onder andere ook de parken Plopsaland De Panne en Plopsaqua, die tevens in het teken staan van de televisieprogramma’s van Studio 100. In Plopsa Indoor Hasselt vind je enkele thema-attracties die geheel in het teken staan van een Studio 100 televisieprogramma, maar vind je ook standaard attracties zonder thema. Meer over Plopsa Indoor Hasselt, lees je hieronder.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
9000 vierkante meter aan attracties en horeca

Plopsa Indoor Hasselt is een groot indoor themapark met een oppervlakte van maar liefst 9000 vierkante meter. In het park vind je vele verschillende attracties, maar ook voldoende horecagelegenheden om een hapje of een drankje te nemen. In het park kun je onder andere in de draaimolen, de botsauto’s, de bootjes (een waterattractie) en een glijbaan. Ook kun je voor eendjes vissen en kun je een ritje maken in de zweefmolen, want ook deze attracties vind je op het terrein van Plopsa Indoor Hasselt.

Outdoor attracties van Plopsa Indoor Hasselt

Hoewel Plopsa Indoor Hasselt een indoor themapark is, kent het themapark ook enkele outdoor attracties. Denk hierbij aan de outdoor speeltuin, maar ook aan de klimberg. Je hoeft dus niet de hele tijd binnen te zitten als je naar Plopsa Indoor Hasselt gaat, maar kunt ook lekker naar buiten als het mooi weer is.

Shows in Plopsa Indoor Hasselt

In Plopsa Indoor Hasselt worden ook regelmatig shows georganiseerd, waaronder Sint shows in de weekenden voor pakjesavond. Andere shows die je (soms tijdelijk) in het indoor themapark kunt bekijken, zijn Bumba gaat op reis en Halloween met Piet Piraat. Zoals je ziet, gaat het voornamelijk om tijdelijke shows die in het teken staan van een specifiek evenement of een specifieke feestdag. Wil je een show bezoeken in Plopsa Indoor Hasselt, kijk dan eerst op de website van het themapark of er shows georganiseerd worden en zo ja, wanneer je deze shows kunt bezoeken.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt (B)

Ervaringen Plopsa Indoor Hasselt

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>