Zoeken

Plopsaland de Panne korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Entree Plopsaland De Panne

  • Geldig t/m 13 juli 2025

15% korting NU: € 41 p.p.

Veiling Plopsaland de Panne

  • Bied mee op 2 of 4 tickets

Hoogste korting Plopsaland de Panne

  • Tickets zijn geldig t/m 13 juli 2025

15% korting NU: € 41 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Plopsaland de Panne

Op zoek naar korting voor Plopsaland de Panne? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en kortingsacties voor Plopsaland de Panne. Betaal nooit meer teveel voor een dagje Plopsaland de Panne en breng nu met korting een bezoek aan dit leuke pretpark.

GRATIS Plopsa De Panne tickets

Via Holidaysuites.be kun je nu een leuk Plopsa De Panne Arrangement boeken, waarbij je GRATIS Plopsaland tickets voor het hele gezin krijgt. Als voorwaarde moet je minimaal 1 nachtje boeken. Interessante aanbieding als je na een dagje Plopsaland nog niet meteen naar huis wilt :).

20% korting met Voordeelbon Postcode Loterij

Als je lid bent van de Postcode Loterij dan heb ook jij een Voordeelagenda thuis gestuurd gekregen. In deze agenda zit een voordeelbon van 20% korting voor maximaal 5 personen op de entreeprijs voor alle Plopsaparken in Nederland en Belgie.

Plopsaland De Panne korting via Kruidvat

Met Jouw Voordeelkaart van Kruidvat kun je bij Kruidvat per euro die je uitgeeft 1 punt sparen. Als je 250 punten (dus € 250 hebt uitgegeven) bij elkaar gespaard hebt, dan kun je dit op de site van Kruidvat inwisselen tegen € 7,50 korting op een kaartje voor Plopsaland De Panne.

Last minute Plopsa kaartjes

Via de site van Plopsa.be bestel je snel en makkelijk last minute Plopsa kaartjes. Ook kun je bestellen via Dagtickets.nl. Hier krijg je ook nog enkele euro’s korting op een Plopsa kaartje. Je kunt de kaarten meteen gebruiken en je hoeft dan bovendien niet in de wachtrij bij de kassa te staan.

Gratis entree Plopsaland de Panne

Als jarige krijg je bij Plopsaland de Panne gratis entree op je verjaardag zelf. Dit geldt voor kinderen t/m 11 jaar. Ben je kleiner dan 85 cm dan mag je sowieso gratis naar binnen bij Plopsaland de Panne.

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne is een themapark van Studio 100. Je vindt het park in het Belgische De Panne, dat aan de Noordzeekust en de Franse grens ligt. De naam van het park is afgeleid van de televisieprogramma’s Kabouter Plop en Samson en Gert: twee televisieprogramma’s die onder andere centraal staan in het themapark. Andere televisieprogramma’s die in het park naar voren komen, zijn onder andere Piet Piraat en Maya de Bij.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Park voor jong en oud

Plopsaland De Panne is geschikt voor alle kinderen die de televisieprogramma’s van Studio 100 leuk vinden om te kijken, zoals Bumba, K3, Piet Piraat, Kabouter PLop, Maya de Bij, Samson & Gert. Omdat Studio 100 televisieprogramma’s voor verschillende leeftijdscategorieën maakt, is Plopsaland De Panne door diverse doelgroepen te bezoeken. Je kunt naar het themapark gaan als je al wat oudere kinderen hebt die fan zijn van Samson en Gert, maar je kunt ook naar het themapark gaan met jonge kinderen die televisieprogramma’s als Kabouter Plop en Maya de Bij kijken.

Attracties in Plopsaland De Panne

De attracties die je in Plopsaland De Panne vindt, variëren van eenvoudige attracties als draaimolens en glijbanen tot spannende mini-achtbanen en waterattracties. Ook vind je in het park diverse speeltuinen, waar kinderen van alle leeftijd heerlijk in kunnen ravotten. Iedere attractie staat in het teken van een bepaald televisieprogramma en de doelgroep van dit televisieprogramma wordt ook voor deze attractie gehanteerd. Gaat het om een televisieprogramma voor de allerjongste kids, dan is de attractie die bij dit televisieprogramma hoort ook voor de allerjongste kids.

Shows in Plopsaland De Panne

In Plopsaland De Panne worden ook regelmatig leuke shows georganiseerd. Denk hierbij aan tijdelijke themashows zoals een echte Halloweenshow, maar ook aan shows die tijdelijk door een specifiek televisiepersonage worden gegeven. In dit geval is de show in de stijl van het betreffende televisieprogramma, wat de shows uitermate geschikt maakt voor de betreffende doelgroep van dat televisieprogramma. De meeste shows worden tijdelijk getoond en op specifieke data, dus controleer altijd even de website van Plopsaland De Panne als je het park gaat bezoeken en een show wil bekijken.

Plopsaland De Panne combineren met Plopsaqua

Plopsaqua is voornamelijk een waterpretpark en  ligt naast Plopsaland De Panne. Het is superleuk om deze 2 pretparken te combineren.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  De Pannelaan 68, 8660 De Panne (B)

Ervaringen Plopsaland de Panne

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>