Zoeken

Parc Astérix korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Veiling Parc Astérix

  •  Gemiddeld 40-70% korting

Goedkoop naar Parc Astérix

  • Geldig t/m 5 januari 2025

18% korting € 50,60 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Parc Astérix

Op zoek naar Parc Astérix korting? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste kortingen voor een dagje Parc Astérix, het Asterix en Obelix park van Frankrijk. Betaal nooit meer teveel voor een dagje pretpark en ga nu goedkoop naar Parc Astérix in Frankrijk.

Parc Astérix

Parc Astérix is de naam van een Frans attractiepark in Plailly, een stad die ongeveer 35 kilometer ten noorden van Parijs ligt. Het attractiepark is volledig gebaseerd op de stripverhalen over Asterix en Obelix, geschreven en getekend door Albert Uderzo en René Goscinny. Het park bestaat niet alleen uit een pretpark, maar ook uit een themahotel. Wil je meerdere dagen naar Parc Astérix, dan kun je in het bijbehorende hotel verblijven.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Parc Astérix: een populair familiepark

Parc Astérix is minder bekend dan Disneyland Parijs, dat in de buurt ligt van het park, maar dit betekent zeker niet dat het park niet populair is. De bezoekersaantallen van het park zijn te vergelijken met de bezoekersaantallen van Disneyland Parijs en dit is opvallend, zeker omdat Parc Astérix alleen geopend is van april tot en met november. Wil je een dagje naar Parc Astérix met het gezin, dan moet je dit dus zeker voor november doen.

Attracties en shows van Parc Astérix

Parc Astérix heeft verschillende soorten attracties. Zo vind je op het terrein van het park onder andere zeven achtbanen, waaronder een 33 meter hoge achtbaan die een snelheid van 80 kilometer per uur bereikt. Het is een van de langste houten achtbanen van Europa, die zeker de moeite waard is voor mensen die niet bang zijn voor hoge en harde achtbanen. Voor kleinere kinderen is er ook meer dan genoeg te doen in het themapark. Naast de zeven achtbanen, zijn er namelijk ook attracties voor jongere bezoekers te vinden op het terrein van Parc Astérix. Enkele van deze attracties betreffen waterattracties, die vooral in de warme zomermaanden erg populair zijn.

Parc Astérix staat niet alleen bekend om de vele attracties in het park, maar ook om de shows die je in het familiepark kunt bewonderen. Zo kun je tijdens je bezoek aan het familiepark niet alleen een show met dolfijnen bewonderen, maar ook een stuntshow.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  , 60128 Plailly (Frankrijk)

Ervaringen Parc Astérix

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>