Zoeken

Walt Disney Studios korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Goedkoop naar Walt Disney Studios

  •  Geen wachtrij bij de kassa
  •  Tickets meteen in je mailbox of op smartphone

Speciale aanbieding

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Walt Disney Studios

Op zoek naar korting voor Walt Disney Studios, naast Disneyland Parijs? Betaal nooit meer teveel voor een dagje Walt Disney Studios en boek je tickets via Kortingpretpark.nl. Wij gaan dagelijks voor jou op zoek naar alle aanbiedingen, kortingen, acties en nog veel meer, zodat jij nooit meer teveel betaalt voor een Walt Disney Studios.

Walt Disney Studios

De meeste mensen kennen Walt Disney vanwege de vele films die de man geproduceerd heeft. De bekendste films die Walt Disney door de jaren heen gemaakt heeft met zijn Disneyteam, komen tot leven in het familiepark Walt Disney Studios. Dit themapark staat helemaal in het teken van de bekendste films van Disney en Pixar. Je ziet in het park niet alleen hoe de films gemaakt worden, maar krijgt ook een blik achter de schermen. Daarnaast staan er vele attracties in het park, die uiteraard allemaal iets met de films van Disney en Pixar te maken hebben.

Walt Disney Studios: iets anders dan Disneyland

Veel mensen denken dat Walt Disney Studios hetzelfde park is als Disneyland, maar dit is zeker niet het geval. Het park ligt wel naast Disneyland, maar het gaat om twee verschillende parken. Waar Disneyland gebaseerd is op de personages en films van Disney, staat Walt Disney Studios helemaal in het teken van de films van het bedrijf. Verder is Walt Disney Studios veel kleiner dan Disneyland, wat ook een belangrijk verschil is tussen de twee parken.

Walt Disney Studios: leuk voor groot en klein

Walt Disney Studios is een echt familiepark, ofwel een themapark dat je met de hele familie kunt bezoeken. Voor oudere kinderen is er van alles te doen en te beleven op het gebied van filmproductie, terwijl jongere kinderen in de verschillende attracties in het park kunnen gaan. Uiteraard zijn er ook attracties voor oudere kinderen en volwassenen, zoals de Tower of Terror. In deze oude hotellift maak je een vrije val die je niet snel zal vergeten!

Naast attracties, zijn er ook vele shows te zien in het park. Deze shows staan uiteraard allemaal in het teken van de verschillende films van Disney. Bij sommige shows krijg je zelfs een kijkje achter de coulissen, zodat je echt kunt zien hoe Disney de show en de bijbehorende film van de show gemaakt heeft. Leuk voor de kinderen, maar ook interessant voor volwassenen.

Walt Disney Studios combineren met Disneypark

Omdat Walt Disney Studios naast Disneypark ligt, zijn beide parken eenvoudig met elkaar te combineren. De meeste mensen combineren het bezoeken van de parken met elkaar door een combinatiekaartje te kopen, waarmee ze zowel toegang hebben tot Disneyland als tot Walt Disney Studios.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Place des Passagers du Vent, 77700 Chessy (Frankrijk)

Ervaringen Walt Disney Studios

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>