Zoeken

Walibi Holland korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Met overnachting

Korting entree

Walibi Holland Veiling

  • Bied mee op 2 tickets

Aanbiedingen met overnachting

Gratis annulering tot 3 dagen voor inchecken

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Walibi Holland

Ben je op zoek naar korting voor Walibi Holland? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Walibi gratis acties, voordeelbonnen Walibi en aanbiedingen voor een dagje Walibi Holland. Ga dus nu met korting naar Walibi Holland en betaal nooit meer teveel voor een dagje Walibi Holland!

Korting Walibi Fright Night tickets

In oktober van elk jaar zijn er rondom Halloween bij Walibi de Fright Night weken. In de weekenden is het park dan langer geopend (tot 23.00 uur) en is het in de avond doodeng in het park. Als je tijdens de Fright Night weken Walibi Holland wilt bezoeken, moet je niet bang zijn aangelegd. Horrorshows, spookhuizen en diverse scare zones behoren allemaal tot een avondje Walibi Holland Fright Night. Je kunt je Walibi Fright Night tickets kopen via de site van Walibi, maar nog beter kun je op zoek gaan naar korting op Walibi Fright Night tickets. Houd KortingPretpark.nl in de gaten voor de meest actuele korting Walibi Fright Night tickets en ga goedkoop naar dit spannende evenement!

Walibi Holland korting Postcode Loterij

Als je lid bent van de Postcode Loterij krijg je Walibi Holland tickets met korting. In de Voordeelagenda (die je elk jaar ontvangt als lid van de Postcode Loterij) zit een voordeelvoucher die je recht geeft op € 8 korting p.p. op de normale entreeprijs voor maximaal 5 personen. Dat is dus een korting van maximaal € 40!

Air Miles korting Walibi Holland

Als jij ook Air Miles spaart dan kun je deze inwisselen voor een Walibi Holland E-ticket. Afhankelijk van het aantal punten dat je gespaard hebt krijg je korting of het Walibi Holland kaartje gratis. Naar de Air Miles website>>

Kruidvat Walibi actie

Via de Kruidvat kun je regelmatig meedoen met supergoede Walibi acties. Momenteel is er bij ons geen Kruidvat Walibi actie bekend, maar we houden je op deze site op de hoogte!

HEMA Actie Walibi

Momenteel is er helaas geen HEMA Actie voor Walibi Holland. We houden je op de hoogte als dit wel weer het geval is.

ANWB korting Walibi Holland

Als je lid bent van de ANWB kun je kaartjes voor Walibi Holland met korting bestellen. Helaas geldt deze Walibi actie alleen voor ANWB-leden.

Last minute kaarten Walibi Holland

Wil je vandaag of morgen nog naar Walibi Holland? Bestel dan je last minute kaarten Walibi Holland via de website van Walibi Holland. Je voorkomt dan dat je in de wachtrij bij de kassa moet gaan staan.

Walibi tickets via supermarkt

  • Supermarkt Lidl heeft regelmatig promoties waarbij je voordelig Walibi tickets kunt bestellen. Momenteel zijn er bij ons helaas geen aanbiedingen of promoties bekend in samenwerking met Lidl en Walibi.
  • Ook de Albert Heijn heeft, vooral in het voorjaar, leuke spaaracties voor korting op Walibi tickets. Momenteel zijn er helaas ook geen spaaracties van de Albert Heijn i.c.m. Walibi bij ons bekend.
  • Supermarktketen Jumbo doet ook mee aan leuke dagjes uit acties, maar ook hier weer geldt dat dit vooral in het voorjaar is.We houden je op de hoogte!

Walibi Holland

Wil jij naar het Walhalla van de achtbanen? Ga dan naar Walibi Holland met de meest spannende achtbanen en te gekke attracties. In Walibi Holland kan je helemaal uit je dak gaan en een hele dag duizelingwekkende ritjes maken. Ben je niet zo’n held? Geen probleem, ook voor minder enge attracties en superleuke avonturen voor de kleintjes vindt je in Walibi Holland een ruime keus. Walibi Holland is een pretpark voor het hele gezin.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Te gekke achtbanen Walibi Holland

De Goliath is de snelste, hoogste en langste achtbaan van de Benelux en heeft een hoogte van 46 meter. Raas met snelheden van 106 kilometer per uur door een horizontale looping. Achtbaan Robin Hood is gemaakt van hout en is 32 meter hoog. Goed voor een dolle rit. In de condor zit je niet in een wagentje maar hang je aan de onderkant van de baan. Een speciaal gevoel hoor, zo met je benen door de lucht bij snelheden van 85 kilometer per uur, op 32 meter hoogte. De Speed of Sound geeft je nog weer een heel ander gevoel: een muzikale rit waarbij je niet alleen vooruit maar ook achteruit rond raast. Tenslotte kun je ook nog in de waterachtbaan.

Spannende attracties Walibi Holland

Walibi Holland is hét attractiepark als je houdt van grote uitdagingen en spannende belevenissen. In de Space Shot beleef je een vrije val van 60 meter, nadat je eerst bent gelanceerd en even in de lucht hebt gehangen om van het adembenemende uitzicht te genieten. In de GoForce neem je plaats in een groot ronddraaiend wiel en zit je voor je het weet ondersteboven. Beleef de G-krachten die ook astronauten moeten weerstaan. Verder kun je karten, in schommels die wel érg hard gaan en op platform 13 word je gelanceerd: van 0 naar 90 kilometer per uur in 3 seconden.

Attracties voor kinderen

Ook voor kinderen is van alles te beleven. Maak een ritje in zweefmolen de Super Swing en in de kinderachtbaan Drako. Lekker hard, maar niet over de kop. Kinderen zonder rijbewijs kunnen rondrijden in hun eigen auto, maak een ritje in de trein of stap op het vliegtuig. Je kunt ook de ruimte in als je in de Space Kidz stapt. Net wat minder eng dan de Space Shot, maar niet minder leuk. Voor kinderen vind je tal van leuke en spannende attracties en natuurlijk ontbreekt ook een grote speeltuin niet en je kunt ook in een onwijs hoog reuzenrad.

In Walibi Holland kun je eten in de Lounge en slapen in een vakantiehuisje. Maak er een heerlijke dag van of blijf wat langer: een weekend, midweek of voor een langere vakantie.Walibi Holland is van maart tot en met oktober geopend. Kijk op de website voor exacte openingstijden.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Spijkweg 30, 8256 RJ Biddinghuizen

Ervaringen Walibi Holland

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>