Zoeken

Phantasialand korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Met overnachting

Korting entree

Veiling Phantasialand

  • Bied mee op tickets

Aanbiedingen met overnachting

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Phantasialand

Wil je niet teveel betalen voor een bezoek aan Phantasialand? Wij zetten dagelijks alle kortingen en aanbiedingen voor een dagje Phantasialand met korting voor je op een rij.

Gratis entree Phantasialand

Als jarige krijg je bij Phantasialand gratis entree op je verjaardag zelf. Daarnaast zijn kinderen t/m 3 jaar gratis op vertoon van geldig legitimatiebewijs of kopie van de geboorteakte. Zie ook artikel: Gratis entree pretpark op je verjaardag

ANWB korting Phantasialand

Ben je lid van de ANWB? Check dan snel de website van de ANWB. Meestal krijg je namelijk enkele euro’s korting op een entree Phantasialand.

Phantasialand

Het Duitse Phantasialand is een groot pretpark in de plaats Brühl, wat vlakbij Keulen ligt. Binnen Europa is dit park het op elf na populairste pretpark, wat onder meer terug te zien is aan de bezoekersaantallen van dit park. Het park heeft in totaal 44 attracties, die geschikt zijn voor jong en oud. Kortom, Phantasialand is een ideale plek voor een dagje weg met het hele gezin!

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Attracties voor jong en oud

Van spectaculaire achtbanen tot een rustigere zweefmolen, Phantasialand biedt het je allemaal! Het park heeft voor jong en oud een groot aantal attracties te bieden, zodat je voldoende mogelijkheden hebt om je een dag in dit park te kunnen vermaken. Op de website van Phantasialand kun je alvast bekijken welke attracties je kunt bezoeken in het pretpark. Zo krijg je een idee van de adrenalinekick die je hier gegarandeerd krijgt.

Theatershows Phantasialand

Naast attracties biedt Phantasialand een leuke show, eveneens voor jong en oud. De show wordt eens in de zoveel tijd vervangen voor een nieuwe show, zodat het ook voor terugkerende bezoekers leuk blijft om deze show te bezoeken.

Horeca Phantasialand

In het pretpark vind je verschillende horeca: cafés en restaurants waar je tijdens een pauze kunt genieten van een hapje en een drankje. Zo kun je even bijkomen van de adrenalinekick die de attracties van Phantasialand je hebben gegeven. Ben je weer helemaal uitgerust? Op naar de volgende attracties!

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Berggeiststraße 31-41, 21 Brühl (Duitsland)

Ervaringen Phantasialand

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>