Zoeken

Slagharen korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Met overnachting
  • Overige aanbiedingen

Korting entree

Goedkoop naar Slagharen

  • Geldig t/m 30 juni 2024

50% korting NU: € 17,50 p.p.

Aanbiedingen met overnachting

Slagharen arrangement

  • Incl. Entree Slagharen en Aqua Mexicana

Overige aanbiedingen

Cadeaubon Slagharen

  • € 59,90 per cadeaubon
  • Geeft recht op toegang voor 5 personen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Attractiepark Slagharen

Dagje Slagharen met korting? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij zoeken dagelijks het internet af op zoek naar de beste aanbiedingen, 2e kaartje Slagharen gratis acties, kortingsbonnen en hoogste kortingen voor een dagje pretpark Slagharen, zodat jij goedkoop naar Slagharen kunt gaan.

ANWB Slagharen tickets

Als je lid bent van de ANWB heb je vele voordelen, waaronder korting op diverse dagjes uit. Als ANWB-lid heb je ook recht op korting op Attractiepark Slagharen. Bekijk hier de aanbieding>>

Last Minute Slagharen kaartjes

Wil je vandaag of morgen nog naar Attractiepark Slagharen? Bestel dan Slagharen kaartjes via de site van Slagharen. Je bestelt dan snel en makkelijk online en hoeft niet in de wachtrij bij de kassa te staan.

Kruidvat kortingskaartje Slagharen

Via Kruidvat zijn met enige regelmaat leuke acties voor een dagje Attractiepark Slagharen met korting. Recent had Kruidvat nog een 50% kortingskaartje Slagharen actie. Helaas is deze actie nu verlopen. We houden je via Kortingpretpark.nl op de hoogte van acties voor Attractiepark Slagharen via het Kruidvat.

Postcode Loterij kaartje Slagharen met korting

Als je lid bent van de Nationale Postcode Loterij ontvang je elk jaar een Voordeelagenda. In deze Voordeelagenda zitten een heleboel kortingskaartjes en voordeelvouchers waarmee je korting kunt krijgen op diverse pretparken. Er zit ook een voordeelvoucher in voor korting op Slagharen entree. Doe je nog niet mee met de Postcode Loterij? Schrijf je dan vlug in. Je maakt niet alleen kans op mooie geldprijzen, maar ook op andere prijzen, zoals bijvoorbeeld kaartjes voor attractieparken. Natuurlijk ontvang je als lid van de Postcode loterij ook een superhandige Voordeelagenda.

Slagharen kaarten met korting via supermarkt

Verschillende supermarkten, zoals Albert Heijn, Jumbo en Lidl, doen regelmatig mee met spaaracties of hebben andere aanbiedingen voor Slagharen kaarten met korting. Helaas zijn er momenteel geen acties via supermarkten bij ons bekend. We houden je op de hoogte!

Gratis kaartje Slagharen

Kinderen tot en met 3 jaar hebben gratis toegang tot het park en krijgen dus een gratis kaartje voor Ponypark Slagharen.

Kinderfeestje Slagharen

Wil je een bijzonder kinderfeestje geven? Vier dan je verjaardagspartijtje bij Attractiepark Slagharen. Bekijk hier de mogelijkheden: Kinderfeestje pretpark

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen is een attractie- en vakantiepark in de gemeente Hardenberg. Je kunt een dagje naar het attractiepark gaan, maar het is ook mogelijk om hier een overnachting te boeken. In dat geval ga je naar het vakantiepark van Attractiepark Slagharen, dat in de buurt van de attracties van het park ligt.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
De attracties van Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen heeft meer dan 30 attracties, waarvan twee heftige achtbanen voor de liefhebber. Het attractiepark is onderverdeeld in verschillende thema’s, die allemaal duidelijk naar voren komen in de attracties in dat betreffende thema. Zo heb je bijvoorbeeld het thema Mexican, met enkel attracties met een Mexicaanse sfeer. In het thema Indian vind je hele andere soort attracties, namelijk met een meer Indiaanse sfeer. Het attractiegedeelte van Attractiepark Slagharen is verdeeld in twee delen, met er tussenin een winkelstraat met diverse winkels en restaurantjes. De attracties in het park liggen dicht bij elkaar, waardoor je nooit ver hoeft te lopen om van de ene naar de andere attractie te gaan.

Het waterpark van Attractiepark Slagharen

Op het terrein van Attractiepark Slagharen vind je ook Aqua Mexicana, een waterpark met diverse waterattracties. Het waterpark is niet het hele jaar open, maar is voornamelijk leuk om te bezoeken in de zomer. Je vindt hier diverse zwembaden, maar ook verschillende soorten glijbanen. Op de website van Attractiepark Slagharen zie je precies wanneer Aqua Mexicana wel en niet geopend is.

Een dag uit voor het hele gezin

Attractiepark Slagharen presenteert zich niet specifiek als familiepark, maar het park is wel toegankelijk voor het hele gezin. Er zijn genoeg attracties te vinden voor de allerjongste leden van het gezin, maar oudere kinderen kunnen zich ook prima vermaken in het attractiepark. Om je bezoek aan het attractiepark compleet te maken, kun je eventueel ook een bezoek brengen aan het waterpark en de dag eindigen op het vakantiepark van Attractiepark Slagharen. Na de overnachting in dit vakantiepark, kun je weer terug gaan naar het attractiepark en hier nogmaals een gezellige dag beleven met het hele gezin.

Overnachten Slagharen

Wil je graag overnachten in het Vakantiepark van Slagharen of in een accommodatie in de buurt van het Attractiepark? Lees dan Attractiepark Slagharen overnachten en bekijk de mogelijkheden!

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Zwarte Dijk 37, 7776 PB Slagharen

Ervaringen Slagharen

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>