Zoeken

Hellendoorn korting 2024

Filter op:
 • Alle aanbiedingen
 • Entree
 • Met overnachting
 • Overige aanbiedingen

Korting entree

Veiling Hellendoorn

 • Bied mee op 2 of 4 tickets!

Aanbiedingen met overnachting

Aanbieding Hellendoorn met overnachting

 • 1 of 2 overnachtingen
 • Ontbijt
 • Entree Hellendoorn

Arrangement Hellendoorn

 • 2 overnachtingen
 • Ontbijt en/ of diner
 • Entree Hellendoorn

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Hellendoorn

Op zoek naar Hellendoorn korting? Betaal nooit meer teveel voor een dagje Avonturenpark Hellendoorn en boek je tickets via Kortingpretpark.nl. Wij gaan dagelijks voor jou op zoek naar alle aanbiedingen, kortingen, Hellendoorn 2e kaartje gratis acties en nog veel meer, zodat jij nooit meer teveel betaalt voor een dagje Hellendoorn.

Hellendoorn korting via Kruidvat

Met Jouw Voordeelkaart van Kruidvat kun je bij Kruidvat per euro die je uitgeeft 1 punt sparen. Als je 250 punten (dus € 250 hebt uitgegeven) bij elkaar gespaard hebt, dan kun je dit inwisselen tegen korting op een kaartje voor Avonturenpark Hellendoorn.

Avonturenpark Hellendoorn tickets Wibra of Zeeman

De winkels Wibra en Zeeman hebben in het verleden ook wel eens Hellendoorn acties gehad. Je kreeg dan flinke korting op een Hellendoorn ticket. Momenteel zijn er bij ons echter geen kortingsacties voor Avonturenpark Hellendoorn bij Wibra of Zeeman bekend.

Kortingsbon Hellendoorn: 25% korting

Als je lid bent van de Postcode Loterij heb je, als het goed is, ook een Voordeelagenda thuis gestuurd gekregen. In deze Voordeelagenda zit een kortingsbon voor Avonturenpark Hellendoorn die recht geeft op 25% korting op een kaartje. De kortingsbon is in te leveren voor maximaal 4 personen. Ben je nog geen lid van de Nationale Postcode Loterij? Schrijf je dan vlug in!

Last minute naar Avonturenpark Hellendoorn

Wil je vandaag of morgen nog met korting naar Avonturenpark Hellendoorn? Boek dan nu last minute Hellendoorn tickets via Dagtickets.nl.

Voordeelvoucher Hellendoorn met Air Miles

Spaar je Air Miles? Zo ja, dan kun je sparen voor een voordeelvoucher waarmee je korting kunt krijgen op Avonturenpark Hellendoorn. Bij 550 Air Miles krijg je € 5 korting per kaartje en bij 750 Air Miles krijg je € 7,50 korting per kaartje. De voordeelvouchers geven je recht op korting aan de kassa van Avonturenpark Hellendoorn in specifieke actieweken. Kijk dit goed na alvorens je de voordeelvoucher aan de kassa wilt inwisselen.

Kortingsvoucher Hellendoorn

Als je meedoet met Eurosparen krijg je een korting van 30-50% op een dagje Hellendoorn. Via de webshop van Eurosparen kun je je kortingsvoucher verzilveren.

Hellendoorn tickets via de supermarkt

Er zijn met enige regelmaat, vooral in het voorjaar, supermarktacties om te kunnen sparen voor korting op Hellendoorn tickets. Supermarkten die vaak meedoen met dit soort spaaracties zijn: Albert Heijn, Jumbo en Lidl. Momenteel zijn er bij ons helaas geen acties bekend waarmee je via de supermarkt met korting Hellendoorn tickets kunt bestellen. We houden je op de hoogte!

Gratis entree Hellendoorn

Een gratis entree voor Hellendoornis altijd handig, maar krijg je helaas niet zo vaak. Kinderen tot en met 2 jaar krijgen gratis entree tot Avonturenpark Hellendoorn. Ook als je jarig bent, krijg je gratis entree tot Hellendoorn. Neem wel je legitimatie mee! Zie ook artikel: Gratis entree pretpark op verjaardag

Kinderfeestje Avonturenpark Hellendoorn

Een leuk idee voor een kinderfeestje is een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn. Er zijn verschillende mogelijkheden om je kinderfeestje te vieren bij Avonturenpark Hellendoorn. Lees meer: Kinderfeestje pretpark

Tickets Avonturenpark Hellendoorn Marktplaats

Mocht je bij bovenstaande aanbiedingen niet kunnen slagen, dan kun je altijd nog op Marktplaats kijken voor tickets voor Avonturenpark Hellendoorn. Meestal worden er op Marktplaats ook kaartjes aangeboden tegen voordeligere prijzen. Let bij kopen via Marktplaats er echter wel altijd op dat de tickets ‘echt’ zijn. Bij twijfel over de oprechtheid van de verkoper raden wij aan nooit de tickets de kopen.

Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn, ook wel Avonturenpark Hellendoorn genoemd, is een familiepretpark. De attracties in het park zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijdscategorieën, de afstanden tot de verschillende attracties op het terrein zijn zo klein mogelijk gehouden en de wachttijden bij de attracties zijn nooit lang. Je kunt het park bezoeken met oudere kinderen, maar ook met jongere kinderen, de grootouders, een kinderfeestje en zelfs een familiedag. Meer over dit pretpark, lees je op deze pagina.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Attracties van het familiepark

In Hellendoorn zijn vele verschillende attracties te vinden. Denk hierbij aan spannende achtbanen voor wat oudere kinderen, maar ook aan waterattracties voor mensen die het niet erg vinden een beetje nat te worden, klassieke attracties zoals de draaimolen en attracties voor de jongste bezoekers van het park. Omdat de attracties in het park zo dicht bij elkaar liggen, hoef je nooit ver te lopen om van de ene attractie naar de andere attractie te gaan. Daarnaast garandeert Hellendoorn dat de wachttijden bij de attracties nooit lang zijn, zodat je nooit lang in de rij hoeft te staan om in een attractie te kunnen gaan.

Waterpark van Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn heeft een speciaal deel van het familiepark ingericht voor diverse waterattracties, zoals spannende glijbanen. Om dit deel van het park te mogen bezoeken, heb je een speciale ticket nodig. Deze ticket kun je aan de deur kopen, maar kun je ook vooraf online bestellen. Zeker in de zomer is het een aanrader om een extra ticket voor het waterpark van Hellendoorn te kopen, aangezien het dan flink warm kan worden en je hier lekker kunt afkoelen. Daarnaast zijn de glijbanen van het zogeheten Slidepark zeker de moeite waard, zeker als je wel van hoge glijbanen houdt die hoge snelheden bereiken.

Let op: het is niet mogelijk om losse tickets te boeken voor het Slidepark. Je kunt een bezoek aan het Slidepark van Avonturenpark Hellendoorn alleen combineren met een bezoek aan het familiepark.

Shows in Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn heeft niet alleen dertig verschillende attracties, maar laat ook het hele jaar door spannende, leuke en bijzondere shows zien. Op de website van Avonturenpark Hellendoorn kun je precies zien welke shows op dit moment getoond worden in het familiepark, zodat je precies weet welke shows je kunt zien als jij in het park bent.Meer achtergrond info over Avonturenpark Hellendoorn vind je op Wikipedia.

Honden Avonturenpark Hellendoorn

Je hond mag mee naar Avonturenpark Hellendoorn. De entree voor de hond kost € 1. Hiervoor krijg je een hondenschepje en is het de bedoeling dat je het park weer netjes achterlaat. Ook moet de hond aangelijnd zijn. Misschien overbodig om te zeggen, maar de hond mag niet in attracties en shows.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Luttenbergerweg 22, 7447 PB Hellendoorn

Ervaringen Hellendoorn

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>