Zoeken

Boudewijn Seapark korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Hoogste korting Boudewijn Seapark

  • Voucher is geldig t/m 29 september 2024

34% korting NU: € 19,50 p.p.

Cadeaubon Boudewijn Seapark

  • Geeft recht op entree voor 3 personen

23% korting € 59,90 per cadeaubon

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark is een combinatie van een dieren- en attractiepark dat in België ligt. Het park wordt ook wel Boudewijnpark genoemd en biedt je een combinatie van een dolfinarium en een attractiepark met diverse attracties, speeltoestellen en shows. Meer weten over dit themapark? Lees dan meer over Boudewijn Seapark op deze pagina.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Het dolfinarium van Boudewijn Seapark

Boudewijn Seapark heeft een groot deel van het park ingericht als dolfinarium, waar je verschillende soorten zeedieren kunt bewonderen. In het park kom je niet alleen dolfijnen tegen, maar ook zeehonden en zeeleeuwen. Ook worden er veel shows gegeven met deze dieren, zoals een shows met springende dolfijnen en zeeleeuwen die allerlei trucjes kunnen doen.

Tegen betaling is het ook mogelijk om een interactie met de dieren van Boudewijn Seapark te regelen. Zo kun je bijvoorbeeld een VIP arrangement reserveren waarbij je in het water kunt gaan met de dolfijnen van het park, om met deze bijzondere beestjes te zwemmen. Ook is het mogelijk om een fotosessie te organiseren met dolfijnen, uiteraard tegen betaling. Op de website van Boudewijn Seapark worden alle VIP arrangementen met dieren beschreven en kun je deze arrangementen bovendien direct reserveren.

Attracties van Boudewijn Seapark

Naast een dolfinarium, is Boudewijn Seapark ook een attractiepark. Op het terrein van het park vind je verschillende soorten attracties, zowel voor de grotere als de kleinere bezoekers. Je kunt er bijvoorbeeld een ritje maken in de Springride, maar ook in de Dolfi Spring. De meeste attracties die je op het terrein van het park vindt, lijken op de attracties die je doorgaans op de kermis vindt. Daarnaast heeft het park een grote indoor speeltuin, diverse outdoor speeltuinen, een midgetgolfbaan en een paardenbaan.

Echte dierenliefhebbers gaan niet alleen naar het dolfinarium, maar bezoeken ook de kinderboerderij van Boudewijn Seapark. Hier lopen verschillende soorten dieren rond, waaronder geiten en kippen. Al met al is er meer dan genoeg te doen in het park, zowel voor grotere als voor kleinere kinderen.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  A. De Baeckstraat 12, 8200 Sint-Michiels (Brugge)

Ervaringen Boudewijn Seapark

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>