Zoeken

Mini-Europe Brussels korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Hoge korting Mini-Europe Brussel

  • Geldigheid: op een dag naar keuze van 11 maart 2023 t/m 7 januari 2024 tijdens de actuele openingstijden en -dagen

27% korting NU: € 13,95 p.p.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Korting en aanbiedingen Mini-Europe Brussels

Ben je op zoek naar korting voor Mini-Europe Brussels? Wij gaan dagelijks op zoek naar de beste kortingsacties, 2e kaartje Mini-Europe Brussels gratis acties, voordeelbonnen Mini-Europe Brussels en aanbiedingen voor een dagje Mini-Europe Brussels. Ga dus nu met korting naar Mini-Europe Brussels en betaal nooit meer teveel voor een Mini-Europe Brussels!

Mini-Europe Brussels

Mini-Europe Brussels is een uniek attractiepark dat Europa in het klein presenteert. Hier kunnen bezoekers beroemde bezienswaardigheden, monumenten en iconische gebouwen van verschillende landen in Europa ontdekken, allemaal op schaal nagebouwd. Het park is gelegen aan de voet van het Atomium in Brussel en biedt een fascinerende kijk op de rijke geschiedenis en cultuur van Europa.

Geschiedenis en oprichting van Mini-Europe

Mini-Europe opende zijn deuren in 1989 en werd opgericht door de Belgische ondernemer Ghislain D’Ursel. Het park was een groot succes vanaf de opening en trok al snel bezoekers uit heel Europa. In de loop der jaren is het park voortdurend gegroeid en verbeterd, met nieuwe bezienswaardigheden en attracties die aan de ervaring van de bezoekers werden toegevoegd.

Attracties en bezienswaardigheden in Mini-Europe

Mini-Europe is verdeeld in verschillende zones die de verschillende landen van Europa vertegenwoordigen. Bezoekers kunnen door het park wandelen en de belangrijkste bezienswaardigheden en monumenten van elke zone bekijken, inclusief bekende gebouwen als de Eiffeltoren, de Big Ben, de Brandenburger Tor en de Trevifontein. Daarnaast zijn er tal van interactieve displays, zoals een eruptie van de Vesuvius, bewegende treinen en boten en nog veel meer. Mini-Europe heeft ook een aantal speciale activiteiten voor kinderen, waaronder een speeltuin en een modeltrein. Bezoekers kunnen ook genieten van een hapje en drankje in het restaurant of souvenirs kopen in de cadeauwinkel.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Voetballaan 1, 1020 Brussel

Ervaringen Mini-Europe Brussels

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>