Zoeken

BillyBird Hemelrijk korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Overige aanbiedingen

Korting entree

Veiling BillyBird

  • Bied mee op de veiling
  • Scoor korting tot 70%

Overige aanbiedingen

ANWB korting BillyBird

  • Lid van de ANWB? Check je korting!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar BillyBird Hemelrijk

Op zoek naar korting voor BillyBird Hemelrijk? Wij gaan dagelijks op zoek voor jou naar de beste aanbiedingen en kortingsacties voor een dagje plezier in BillyBird Hemelrijk. Betaal nooit meer teveel voor BillyBird Hemelrijk en ga nu met korting naar de leuke pretpark!

Last minute tickets BillyBird

Wil je vandaag of morgen een dagje naar BillyBird met korting? Je kunt tickets bestellen via de site van BillyBird zelf (dit is helaas zonder korting) of je kunt meebieden op een van bovenstaande veilingen. ALs je de veiling wint en meteen betaalt krijg je de voucher meteen in je mailbox en kun je die gebruiken. Op deze manier heb je dus last minute tickets met korting voor BillyBird te pakken!

Kaartjes BillyBird bij Kruidvat

Kruidvat heeft met enige regelmaat goedkopere kaartjes voor BillyBird in Hemelrijk. Ook doet Kruidvat vaak mee aan dagjes uit acties, waarbij je korting kunt krijgen op een dagje uit.

BillyBird actie via supermarkt

Regelmatig zijn er bij diverse supermarktketens, zoals Albert Heijn, Lidl of Jumbo dagjes uit acties, waarbij je korting op kaartjes kunt krijgen voor diverse dagjes uit. We houden je op de hoogte als er een dergelijke supermarkt actie loopt in samenwerking met BillyBird.

BillyBird kaartjes met Air Miles

Als je Air Miles spaart kon je voorheen met korting BillyBird kaartjes kopen. Bij het inwisselen van 100 Air Miles kreeg je dan € 1 korting op een entreekaartje voor BillyBird Park Hemelrijk. Helaas is BillyBird uit het programma van AirMiles gegaan.

BillyBird Park Hemelrijk

BillyBird park Hemelrijk is een park met zowel binnen als buiten attracties én het park heeft een heerlijk strandbad. Je kunt er klimmen, glijden en draaien in de binnenspeeltuin of in de buitenspeeltuin, rondjes rijden in het verkeerspark, klimmen in het touwparcours, voetballen, waterfietsen en nog veel meer. In BillyBird Park Hemelrijk vermaken jong en oud zich een hele dag met alle leuke attracties, het bad en het theater.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Attracties en speeltuinen BillyBird

De binnenspeeltuin heet Zeeroversland en is gigantisch groot. De kleinste kinderen vermaken zich op de kleuterkade in de kleurrijke ballenbak. Kinderen tot 150cm mogen in de piratenkooi: klimmen en klauteren naar hartenlust. Verder vind je in Zeeroversland glijbanen, springkussens en kun je er bouwen met grote blokken. Je ouders en opa en oma kunnen ondertussen genieten van verse koffie en heerlijke broodjes. Natuurlijk hebben we ook frietjes en ijsjes. Zeeroversland is 365 dagen per jaar geopend, dus je kunt ook op regenachtige dagen naar hartenlust spelen.Er zijn twee buitenspeeltuinen: Kinderland en Kinderkermis. Zomers zijn beide speeltuinen geopend van 10.00 tot 18.00 uur, in de winter tot 16.00 uur. In Kinderland kunt je springen en ravotten op de air trampolines en de springkussens, spelen in de verkeerstuin en de Helihaven. Als je naar de Kinderkermis gaat, waan je je even echt op de kermis! Ga in de zweefmolen, in de draaimolen of rijd een paar rondjes in de botsauto’s.

Attracties in BillyBird Park Hemelrijk

Je kunt in BillyBird Park echt van álles doen en beleven. Zo is er voor de echte waaghalzen een touwenparcours waar je tot wel 7 meter hoog kunt klimmen. Een uitdagend en avontuurlijk survivalparcours. Klimberg Hemelaya is ook voor avonturiers, en je kunt tot 15 meter hoogte klimmen waarbij je onderweg allerlei obstakels tegenkomt. Eenmaal boven is het adembenemende uitzicht je welverdiende prijs en naar beneden kies je gewoon één van de drie glijbanen. Verder vind je in het park een familie achtbaan, een bootjesglijbaan en zijn er elke woensdag- en vrijdagmiddag voorstellingen in het theater voor kinderen tot en met groep 5.

Strandbad van BillyBird Park Hemelrijk

Beleef een heerlijke dag aan het strand in BillyBird Park Hemelrijk. Het water is kristalhelder en omgeven door een fijn zandstrand. Voor de kleine kinderen is er een apart kinderbad dat is afgezet. De kleintjes spelen dus veilig. Geniet van de zon of kies voor een plekje in de schaduw op de aparte groenstrook. Je kunt ook relaxen op Party-Eiland, springen op de drijvende watertrampoline en duiken vanaf het duikeiland. De reddingsbrigade houdt een oogje in het zeil zodat papa en mama hun ogen even heerlijk kunnen sluiten of kunnen genieten van een drankje in de Beach Bar. Het strandbad is het hele jaar geopend van 10.00 tot 18.00 uur en in de zomervakantie zelfs tot 21.00 uur.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Zeelandsedijk 34A, 5408 SM Volkel

Ervaringen BillyBird Hemelrijk

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>