Zoeken

De Waarbeek korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree
  • Overige aanbiedingen

Korting entree

Hoogste korting De Waarbeek

  • De voucher is geldig t/m 3 november 2024

27% korting NU: € 14,50 p.p.

Overige aanbiedingen

ANWB korting De Waarbeek

  • Lid van de ANWB? Check hier je korting voor De Waarbeek!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar De Waarbeek

Op zoek naar Familiepretpark De Waarbeek korting? Kortingpretpark.nl gaat dagelijks voor jou op zoek naar de beste kortingsacties en de mooiste aanbiedingen voor De Waarbeek. Betaal nooit meer teveel voor een dagje pretpark en ga nu met korting naar Familiepretpark De Waarbeek.

De Waarbeek actie via supermarkt

Met grote regelmaat zijn er supermarktacties te vinden waarmee je met korting naar De Waarbeek kunt gaan. Deze supermarktacties komen met name voor in de zomermaanden, als het pretparkseizoen is. Supermartken die vaak dagjes uit acties hebben zijn: Jumbo, PLUS, ALbert Heijn en Lidl. We houden je op de hoogte van lopende acties!

Last minute tickets De Waarbeek

Ben je op zoek naar last minute tickets voor De Waarbeek, omdat je vandaag of morgen nog naar dit leuke pretpark wilt gaan? Kijk dan eens op Dagtickets.nl. Hier bestel je makkelijk en snel jouw last minute tickets voor pretpark De Waarbeek.

De Waarbeek korting via Kruidvat

Bij de Kruidvat kun je sparen voor korting op een dagje Familiepretpark De Waarbeek. Het werkt als volgt: Haal bij de Kruidvat Jouw Voordeelkaart en spaar per euro die je uitgeeft 1 punt. Als je 250 punten (dus € 250 hebt uitgegeven) bij elkaar gespaard hebt, dan kun je dit op de site van Kruidvat inwisselen tegen € 7,50 korting op een kaartje voor Familiepretpark De Waarbeek.

Gratis entree De Waarbeek

Je krijgt bij De Waarbeek een gratis entree als je jonger bent dan 2 jaar. Je hoeft dan geen entreegeld te betalen om dit leuke kinderpretpark te bezoeken.

Kinderfeestje De Waarbeek

Wil je een kinderfeestje organiseren in De Waarbeek? Dat kan! Er zijn verschillende mogelijkheden. Info Kinderfeestje De Waarbeek >>

Abonnement De Waarbeek

Ben je grote liefhebber van De Waarbeek en wil je de beste prijs? Je hebt dan 2 mogelijkheden. Optie 1 is: je zoekt elke keer dat je wilt gaan de beste actie uit of optie 2: je kiest voor een abonnement. Met een persoonlijk abonnement moet je minimaal 4x gaan om de kosten eruit te halen. Ga je met je gezin? Dan kun je ook kiezen voor een gezinsabonnement.

Familiepretpark De Waarbeek

De Waarbeek is een gezellig familiepark in Hengelo, dat middenin de Twentse bossen ligt. Waar de meeste pretparken in Nederland in het teken staan van spannende achtbanen en heftige attracties waar je bijna misselijk van wordt, is dit bij De Waarbeek in Hengelo zeker niet het geval. In dit pretpark vind je leuke attracties voor (piep)jonge kinderen en hun ouders, die leuk zijn voor alle leeftijden.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Pretpark voor de jongste kids

De Waarbeek in Hengelo is een pretpark dat zich helemaal richt op de jongste leden van het gezin. Zo vind je in het pretpark geen heftige attracties die alleen leuk zijn voor oudere kinderen en hun ouders, maar kom je voornamelijk vrolijk stemmende en vrij rustige attracties tegen in het park. Een goed voorbeeld is de authentieke zweefmolen, die ook voor de jongste kids geschikt is.Dagje uit voor jong en oudDe attracties in De Waarbeek zijn voornamelijk geschikt voor de wat jongere kinderen, maar hun oudere broers en zussen kunnen zich ook prima vermaken in het park. Zo zijn er niet alleen attracties te vinden voor hele jonge kinderen, maar kent De Waarbeek bijvoorbeeld ook een spannende rodelbaan. Er zijn geen achtbanen, maar toch is er meer dan genoeg te doen voor jong en oud.

Enkele voorbeelden van attracties die je in De Waarbeek kunt vinden, zijn verschillende soorten draaimolens, een authentieke zweefmolen, een rupsbaan, een rodelbaan, een reuzenrad en een eendjesmolen. Ook heeft De Waarbeek een theater, waar dagelijks leuke shows opgevoerd worden voor het hele gezin.

Hapje eten in het Pannekoekenhoes

Van al dat zwieren en zwaaien in De Waarbeek krijg je echt honger. Om de honger te stillen, kun je naar het Pannenkoekenhoes gaan. Dit pannenkoekenhuis ligt direct naast De Waarbeek en serveert niet alleen heerlijke pannenkoeken, maar heeft ook een grote indoor speeltuin. Zo kunnen de kids na het eten nog even lekker spelen, terwijl de ouders lekker aan tafel blijven zitten. Ideaal te combineren met een dagje in De Waarbeek, aangezien het pannenkoekenhuis direct naast het pretpark ligt.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Twekkelerweg 327, 7554 SC Hengelo

Ervaringen De Waarbeek

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>