Zoeken

Deltapark Neeltje Jans korting 2024

Filter op:
 • Alle aanbiedingen
 • Entree
 • Overige aanbiedingen

Korting entree

19% korting NU: € 22 p.p.

Overige aanbiedingen

ANWB korting Neeltje Jans

 • Lid van de ANWB? Check hier je korting!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans is een themapark dat op het voormalige werkeiland Neeltje Jans in de Oosterschelde gevestigd is. Veel mensen denken dat dit park geheel in het teken staat van de Deltawerken en voornamelijk educatief is, maar dit is zeker niet het geval. Door meerdere uitbreidingen van het park is Deltapark Neeltje Jans ook zeker actief te noemen: er zijn diverse activiteiten te ondernemen. Meer over deze activiteiten, lees je op deze pagina.

De activiteiten van Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans heeft een educatief karakter op het gebied van de Deltawerken, maar het is zeker geen saai park. Zo zijn er ook vele activiteiten te ondernemen in het park, waaronder het bezoeken van het zeehondenverblijf en het verblijf van de zeeleeuwen. Je kunt de zeehonden en zeeleeuwen hier niet alleen bekijken, maar er worden ook shows gegeven met de prachtige beesten. Leuk voor alle leeftijden!

Ook heeft Deltapark Neeltje Jans een waterspeelplaats. Dit is een van de populairste attracties van het park, waar de kids de hele dag heerlijk kunnen spelen. Het is een ronde kuil met een doorsnede van veertig meter, die omringd wordt door een dijk. Op de dijk stroomt het water, dat opgepompt wordt uit de zee. Via watervalletjes en riviertjes kunnen kinderen de stroming en de loop van het water veranderen, bijvoorbeeld met een waterrad, een waterorgel, een watertunnel met grotten en ga zo maar door. Heerlijk voor kinderen die het leuk vinden om met water te ravotten, zeker in de warme zomermaanden.

Tot slot heeft het park ook een rondvaartboot, een hoge glijbaan en zelfs een orkaanmachine. Ga je een dagje naar dit park, dan zal je je zeker niet vervelen.

De Delta Experience

Deltapark Neeltje Jans biedt sinds enkele jaren ook de Delta Experience aan. De Delta Experience is een educatieve attractie, die geheel in het teken staat van de watersnoodramp van het jaar 1953. Door middel van filmbeelden en speciale effecten zie je precies hoe de watersnoodramp precies ging en ga je even helemaal terug in de tijd. Spannend voor kinderen, maar ook erg interessant voor volwassenen.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Faelweg 5, 4354 RB Vrouwenpolder

Ervaringen Deltapark Neeltje Jans

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (1)

 1. birgit

  Mooie ligging naast de zee. Er is van alles te zien en te doen voor zowel jong als oud. Leuke zeehonden show gezien. Bij minder weer is het denk ik niet zo leuk, hoewel er binnen ook e.e.a. te doen is. Wij hebben een bezoek aan Neeltje Jans gecombineerd met tochtje met de boot.

  4/5

  4/5

  4/5

  4/5

  4/5

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>