Zoeken

Het Land van Jan Klaassen korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Het Land van Jan Klaassen

Op zoek naar korting voor Het Land van Jan Klaassen? Wij gaan elke dag voor jou op zoek naar de hoogste kortingen en de beste aanbiedingen en kortingsacties voor Het Land van Jan Klaassen. Betaal vanaf nu nooit meer teveel voor een pretpark en ga met korting naar Het Land van Jan Klaassen.

Abonnement Het Land van Jan Klaassen

Ga je vaker dan 6x per jaar naar Het Land van Jan Klaassen, dan is een abonnement een verstandige keuze. Bij kinderen is een jaarabonnement persoonsgebonden, maar bij volwassenen niet.

Arrangement Het Land van Jan Klaassen

Het Land van Jan Klaassen heeft diverse arrangementen voor het pretpark, bijvoorbeeld met een bord patat en een glas drinken. De prijzen van deze arrangementen worden op de website van het Land van Jan Klaassen getoond.

Het Land van Jan Klaassen

Het Land van Jan Klaassen is een pretpark met een grote buiten- en binnenspeeltuin. De buitenspeeltuin van het themapark is maar liefst 30.000 vierkante meter groot en de binnenspeeltuin is ook zeker ruim met een oppervlak van 2000 vierkante meter. Zoals de naam van het pretpark al verklapt, staat het Land van Jan Klaassen volledig in het teken van Jan Klaassen.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Het Land van Jan Klaassen: speeltuinen, een poppentheater en een museum

Het Land van Jan Klaassen heeft een grote buitenspeeltuin en een ruime binnenspeeltuin. In de buiten- en binnenspeeltuin van het pretpark zijn vele verschillende attracties en speeltoestellen te vinden, voor kinderen van alle leeftijden. Ook worden er in het park poppenkastvoorstellingen gegeven. Het Land van Jan Klaassen heeft namelijk het grootste poppentheater van Nederland, uiteraard met Jan Klaassen en zijn vriendin Katrijn in de hoofdrol.

Sinds het jaar 2011 heeft het Land van Jan Klaassen ook een poppenspelmuseum. Dit museum heeft een collectie die geheel in het teken staat van 60 jaar poppentheater, onder andere met (antieke) decorstukken en poppen. Dit museum is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook zeker interessant voor volwassenen. De stukken in het museum zijn overigens niet alleen in Nederland gebruikt bij het geven van poppenspelshows, maar ook in landen als Rusland, Polen, Iran en Pakistan.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Gildeweg 6, 7047 AR Braamt

Ervaringen Het Land van Jan Klaassen

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>