Zoeken

Linnaeushof korting 2023

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Veiling Linnaeushof

  •  Gemiddelde korting via de veiling is 40-70%

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Linnaeushof

Op zoek naar Linnaeushof korting? Kortingpretpark.nl gaat dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen, kortingscodes, 2e kaartje Linnaeushof gratis acties en andere kortingsacties voor een dagje pretpark. Betaal nooit meer teveel voor Linnaeushof en ga nu met korting naar Linnaeushof in Bennebroek.

Abonnement Linnaeushof

Ga je vaak naar Linnaeushof? Ga dan voor een abonnement. Je kunt kiezen uit een seizoenspas of een kind/volwassene seizoenspas. Een abonnement is pas voordeliger als je minimaal 4x per jaar naar Linnaeushof gaat. Goedkoper is het misschien nog om elke keer een aanbieding te zoeken op het internet. Die zijn er regelmatig namelijk.

Linnaeushof

Linnaeushof is een attractie- en recreatiepark in Bennebroek dat jaarlijks rond de 300.000 bezoekers trekt. Dit maakt het park een van de populairste parken in de regio. Het park wordt ook wel Europa’s grootste speeltuin genoemd en dit komt omdat er geen achtbanen en andere elektronische apparaten in het park te vinden zijn, maar er enkel speeltoestellen op het terrein van Linneaushof staan. Meer over de grote speeltuin in Noord-Holland, lees je op deze pagina.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Kleuterspeeltuin en de Grote Speeltuin

Het buitenterrein van Linnaeushof is onderverdeeld in de Kleuterspeeltuin en de Grote Speeltuin. De Kleuterspeeltuin richt zich volledig op de jongere doelgroep: hier zijn attracties te vinden voor de kleinere en jongere bezoekers van Linnaeushof. Denk hierbij aan de wat lagere en meer rustige attracties, waar de jongere kinderen met alle plezier in kunnen gaan.

De Grote Speeltuin richt zich op de wat oudere kinderen. Hier zijn wat hogere attracties te vinden, die spannender zijn voor kinderen van een wat oudere leeftijd. Voor deze kinderen is er bijvoorbeeld de hoge kabelbaan, die over het water gaat en behoorlijk hard kan gaan. Ook is er voor deze kinderen een Pirateneiland, waar kids hoog in de netten kunnen klimmen als een echte piraat. Hier kunnen jongere kinderen overigens ook heen, maar het Pirateneiland is wel meer gericht op de oudere bezoekers van het park.

De binnenspeeltuin van Linnaeushof

In Nederland regent het helaas regelmatig. Gelukkig kun je op een regenachtige dag ook gewoon naar Linnaeushof, want in dit geval ga je gewoon naar de overdekte binnenspeeltuin van het park. Ook in de binnenspeeltuin zijn vele verschillende speeltoestellen te vinden, zowel voor jongere als voor oudere kinderen.

In totaal heeft de grote speeltuin in de buitenruimte rond de 350 speeltoestellen. In de binnenspeeltuin zijn nog eens tientallen speeltoestellen te vinden. Ga je met de kids naar de Linnaeushof, dan hoeven de kids zich zeker niet te vervelen. Ook als het regent en jullie alleen naar de binnenspeeltuin kunnen gaan, zijn er meer dan genoeg attracties voor een hele dag plezier.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Glipperweg 4c, 2104 AK Heemstede

Ervaringen Linnaeushof

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>