Zoeken

Madame Tussauds korting 2023

Filter op:
 • Alle aanbiedingen
 • Entree
 • Overige aanbiedingen

Korting entree

Veiling Madame Tussauds

 • Bied mee op 2 of 4 tickets

Overige aanbiedingen

ANWB korting Madame Tussauds

 • Lid van de ANWB? Check hier je korting!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Madame Tussauds

Ben je op zoek naar Madame Tussauds korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoekje aan Madame Tussauds. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Madame Tussauds gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Madame Tussauds voor je op een rij.

HEMA tickets Madame Tussauds

Via de HEMA kun je natuurlijk ook tickets voor een bezoek aan Madame Tussauds bestellen. Soms gaat er nog flinke korting vanaf, maar meestal is er geen speciale actie.

Met Airmiles naar Madame Tussauds

Met je gespaarde Airmiles kun je nu ook naar Madame Tussauds in Amsterdam. Met 1000 Airmiles en een bijbetaling van € 9,50 krijg je een entree voor een kind van 5 t/m 15 jaar. Voor 1250 Airmiles + € 11 bijbetaling krijg je een ticket voor een volwassene (16+). Boekingskosten zijn 200 Airmiles.

Supermarktactie Madame Tussauds

Verschillende supermarkten, zoals Albert Heijn, PLUS, Jumbo en Lidl, doen regelmatig mee met spaaracties of hebben andere aanbiedingen voor Madame Tussauds kaarten met korting. Helaas zijn er momenteel geen acties via supermarkten bij ons bekend. We houden je op de hoogte!

Gratis kaartje Madame Tussauds

Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang tot Madame Tussauds en krijgen dus een gratis kaartje voor Madame Tussauds.

Madame Tussauds korting via Kruidvat

Bij de Kruidvat kun je sparen voor korting op een bezoek aan Madame Tussauds. Het werkt als volgt: Met Jouw Voordeelkaart van Kruidvat spaar je per euro die je uitgeeft 1 punt. Als je 250 punten (dus € 250 hebt uitgegeven) bij elkaar gespaard hebt, dan kun je dit op de site van Kruidvat inwisselen tegen € 7,50 korting op een kaartje voor Madame Tussauds.

Madame Tussauds

Madame Tussauds is de naam van een bijzonder museum in Amsterdam. Het gaat om een wassenbeeldenmuseum, ofwel een museum dat tientallen levensechte wassen beelden toont. Overigens vind je Madame Tussauds niet alleen in Amsterdam, maar ook in vele andere grote steden in de wereld. Het is een museum met meerdere vestigingen, voornamelijk in grotere (wereld)steden.

Wil jij een leuk dagje uit organiseren en vraag je je af of het bezoeken van Madame Tussauds leuk is voor jouw dagje uit? Lees dan meer over het Amsterdamse museum Madame Tussauds op deze pagina.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Wassen beelden van Madame Tussauds

In Madame Tussauds bewonder je tientallen wassen beelden, die stuk voor stuk levensecht lijken. Het gaat niet zomaar om wassen beelden, maar om beelden van bekendheden. Denk hierbij aan BN’ers, maar ook aan internationale acteurs, supersterren en mensen als Anne Frank. Wandel je door het museum, dan heb je het idee oog in oog te staan met de knapste en meest talentvolle beroemdheden van de wereld. Uiteraard mag je ook met de beroemdheden op de foto, want de wassen beelden staan perfect opgesteld voor een paar leuke fotomomenten.

Sommige beelden van beroemdheden zijn niet zo goed gelukt en lijken niet op de echte beroemdheden, maar de meeste beelden zien er levensecht uit. Het is leuk om deze beelden te bekijken, simpelweg omdat je dan goed kunt zien hoe levensecht wassen beelden kunnen worden met de juiste ontwerp- en productietechnieken.

Overige activiteiten in Madame Tussauds

Je kunt niet alleen wassen beelden bekijken in Madame Tussauds, maar je kunt er ook diverse activiteiten ondernemen. Er zijn diverse interactieve ruimtes ingericht in het museum, waar voornamelijk kinderen zich prima kunnen vermaken. Welke activiteiten er precies georganiseerd worden in Madame Tussauds, verschilt per seizoen. Om te zien welke activiteiten er nu aangeboden worden in het museum, kun je het beste op de website van Madame Tussauds kijken.

 

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Dam 20, 1012 NP Amsterdam

Ervaringen Madame Tussauds

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (2)

 1. birgit

  Leuk om een dagje Amsterdam te combineren met een paar uurtjes Madame Tussauds. Vooral leuk voor kinderen vanaf een jaar of 7 die al wat bekende persoonlijkheden kennen. Heel mooi gemaakt en is ook interactief, wat het minder saai maakt.

  3.75/5

  4/5

  3/5

  4/5

  4/5

 2. Noa

  Madame tussauds is het enige museum dat me steeds bijblijft. Ik ben er 5 jaar geleden geweest en ik heb nog precies de herinnering eraan.
  Het is een fantastische ervaring, het is allemaal zo echt. Het is een kei leuk dagje uit voor het hele gezin, van jong tot oud.
  Je kijkt je ogen uit. De mooie wassen beelden zijn zo echt gemaakt dat je er bijna van schrikt. Je kan hier bijna al je idolen vinden. Van Justin Bieber tot het bekende personage uit de film E.T.
  Je kan met ze op de foto en de wassen beelden staan precies in een themakamer, wat past bij het personage. Neem bijvoorbeeld koningin Maxima, je kan met haar op de foto terwijl ze op haar troon zit, en je kan zelf ook een kroon op.
  Het bijzondere was ook nog eens dat je exact kon zien hoe ze de wassen beelden maakten, dit was zeker leerzaam.
  deze ervaring in het Madame Tussauds museum was prachtig en blijf je waarschijnlijk nog lang bij. Dit is sowieso een aanrader!

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>