Zoeken

Madurodam korting 2024

Filter op:
 • Alle aanbiedingen
 • Entree
 • Overige aanbiedingen

Korting entree

Hoogste korting Madurodam

 •  Geldig t/m 30 november 2023

26% korting NU: € 17,50 p.p.

Cadeaubon Madurodam

 • € 29,90 per cadeaubon
 • Geeft recht op 2 entree’s

Overige aanbiedingen

ANWB korting Madurodam

 •  Ben je ANWB lid? Check hier je korting!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Madurodam

Ben je op zoek naar Madurodam korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een dagje Madurodam. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Madurodam gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Madurodam voor je op een rij.

Kruidvat korting Madurodam

Via het Kruidvat zijn er regelmatig aanbiedingen of acties voor korting op een dagje Madurodam. ZO krijg je nu bijv. 5 euro korting bij een gespaarde aantal punten van 200.

Airmiles Madurodam korting

Spaar jij ook Airmiles? Zo ja, dan kun je je gespaarde Airmiles inwisselen voor Madurodam kaartjes, waardoor je dus met korting naar Madurodam kunt of zelfs helemaal gratis naar Madurodam. Voor 1.650 Air Miles krijg je een gratis kaartje voor Madurodam. Je kunt ook geld bijleggen als je onvoldoende Airmiles saldo hebt. Voor 825 Air Miles + € 8,25 krijg je een kaartje voor Madurodam. Ook kun je sparen voor korting op een kaartje. Wissel hier je Airmiles in>>

Madurodam supermarkt acties

Er zijn vaak spaaracties of aanbiedingen voor een dagje Madurodam in samenwerking met supermarkten, zoals Albert Heijn, PLUS, Jumbo of Lidl. We houden je, via KortingPretpark.nl op de hoogte van Madurodam korting via supermarkt acties!

Madurodam kortingskaarten via HEMA

De HEMA verkoopt met enige regelmaat kortingskaarten voor een dagje Madurodam. Houd onze website KortingPretpark.nl in de gaten. We houden je op de hoogte als je via HEMA weer Madurodam korting kunt scoren.

Gratis kaartje Madurodam

Kinderen tot 3 jaar mogen een dagje GRATIS genieten van Madurodam. Zij betalen nog geen entree.

Kinderfeestje Madurodam

Madurodam is een superleuk park om je kinderfeestje te geven. Dit kan in Madurodam elke woensdag op bepaalde tijden. Je kunt dan een leuke speurtocht doen en genieten van een heerlijk kindermenu. Kosten zijn € 13,50 per kind. Minimum van 6 kinderen en minimale leeftijd is 4 jaar. Per groep hebben 2 begeleiders gratis toegang.

Abonnement Madurodam

Als je minimaal 2x per jaar naar Madurodam gaat, is een abonnement al zinvol. Je kunt natuurlijk ook het internet afstruinen voor kortingen en aanbiedingen voor Madurodam, dan ben je misschien nog wel goedkoper uit!

Madurodam

Madurodam is een bekende Nederlandse stad. Het is niet zomaar een stad, maar een miniatuurstad met een schaal van 1 op 25. Dit betekent dat alle gebouwen in de stad, alle voertuigen in de stad en alle wegen in de stad niet zo groot zijn zoals we gewend zijn van andere steden, maar in het klein weergegeven zijn.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Miniatuurstad Madurodam: een korte introductie

In miniatuurstad Madurodam leer je Nederland op een hele andere manier kennen. Je ziet de verschillende bekende gebouwen van ons land namelijk niet in het groot, maar in een schaal van 1 op 25. Het doel van Madurodam, is jou te laten zien waar ons kleine land zo groot in is. Dit betekent dat je in de miniatuurstad niet alleen mooie gebouwen in het klein kunt bewonderen, maar ook kunt zien hoe Nederland energie opwekt, hoe het treinverkeer in Nederland geregeld is en wat er precies op de Nederlandse havens gebeurt.

Madurodam: leuk voor jong en oud

Madurodam is niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook zeker voor de kids. In het miniatuurpark is namelijk veel te doen, te zien en te beleven. Kinderen kunnen er bijvoorbeeld zelf energie opwekken, maar ook treinen besturen en zelfs een miniatuurversie van zichzelf maken. Ga je met de kinderen naar Madurodam, dan weet je zeker dat je je hier de hele dag kunt vermaken. En omdat er bij ieder gedeelte van Madurodam interessante informatie over de geschiedenis van Nederland, het heden en de toekomst van ons land te lezen is, is Madurodam ook erg leerzaam en interessant voor volwassenen.
In Madurodam bekijk je niet alleen de bekende miniatuurstad, maar kun je ook heerlijk spelen, ravotten, klimmen en spelletjes doen. De stad van Madurodam heeft een oppervlak van ruim 17.000 vierkante meter, maar het park beslaat in totaal een oppervlak van ruim 62.000 vierkante meter. De overige ruimte in het park, wordt gebruikt voor allerlei spelletjes, activiteiten, winkels en restaurants.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  George Maduroplein 1, 2584 RZ Den Haag

Ervaringen Madurodam

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (1)

 1. birgit

  Leuk, overzichtelijk park voor jong en oud! Je moet hier alleen niet zijn als het regent. Madurodam is echt alleen leuk op een droge dag, liefst ook niet te warm. Er is bijna geen schaduw. Er zijn ook leuke activiteiten voor kinderen en je kunt je hier prima een aantal uren goed vermaken. Zo mooi om alles in het klein te zien en superknap hoe het gemaakt is. Op een drukke dag is het horeca gedeelte te klein, dan moet je best ff op een plekje wachten. Over het algemeen heerlijk dagje uit gehad!

  4/5

  5/5

  3/5

  4/5

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>