Zoeken

Mini Mundi korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Hoogste korting Mini Mundi

  • Geldig t/m 14 juli 2024

40% korting NU: € 9.90 p.p.

Veiling Mini Mundi

  •  Bied mee op pretpark veilingen
  •  Gemiddelde korting 40-70%

Goedkoop naar Mini Mundi

  •  Kortingen tot 70%
  •  Geen boekingskosten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Mini Mundi

Op zoek naar Mini Mundi korting? Betaal nooit meer teveel voor een dagje Mini Mundi en boek je tickets via Kortingpretpark.nl. Wij gaan dagelijks voor jou op zoek naar alle aanbiedingen, kortingen, Mini Mundi 2e kaartje gratis acties en nog veel meer, zodat jij nooit meer teveel betaalt voor een dagje Mini Mundi.

Mini Mundi korting via Kruidvat

Bij de Kruidvat kun je sparen voor een dagje Mini Mundi met korting. Het werkt als volgt: Haal bij de Kruidvat Jouw Voordeelkaart en activeer deze. Vervolgens spaar je per euro die je uitgeeft 1 punt. Als je 200 punten (dus € 200 hebt uitgegeven) bij elkaar gespaard hebt, dan kun je dit op de site van Kruidvat inwisselen tegen € 5 korting op een kaartje voor Mini Mundi.

Abonnement Mini Mundi

Ga je vaker naar Mini Mundi en wil je niet teveel betalen? Kies dan voor een abonnement Mini Mundi. Gemiddeld heb je je abonnementsgeld er al uit na een bezoek van 3x.

Mini Mundi

Mini Mundi is een familiepretpark in Middelburg. Het familiepretpark bestaat uit diverse onderdelen, die verder beschreven worden op deze pagina. Zo is het familiepretpark niet alleen een voortzetting van Miniatuur Walcheren, maar is het park ook uitgebreid met een attractiepark, een indoor- en outdoor speeltuin en diverse horecagelegenheden.

Miniatuur Walcheren

Mini Mundi is een voortzetting van Miniatuur Walcheren, een miniatuurstad die al langere tijd op de locatie van het familiepretpark zat. Miniatuur Walcheren is een miniatuurstad van Middelburg en omgeving, waar je meer dan 350 gebouwen uit de omgeving op schaal 1:20 kunt bekijken. Miniatuur Walcheren zou eigenlijk een tijdelijke tentoonstelling worden toen het geopend werd in het jaar 1954, maar het miniatuurpark is nog altijd geopend en wordt nog veel gezocht. Vanaf het jaar 2009 is het park uitgebreid met een attractiepark en twee speeltuinen en is de naam veranderd in Mini Mundi.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Attractiepark en outdoor speeltuin Mini Mundi

Mini Mundi heeft niet alleen een miniatuurstad, maar ook een attractiepark met familieattracties en een grote outdoor speeltuin. Omdat de attracties in het park zich op diverse leeftijdscategorieën richten, kun je zowel met oudere als met jongere kinderen naar Mini Mundi gaan. In de outdoor speeltuin is dit ook het geval, want hier zijn zowel grote toestellen voor de wat oudere kinderen als kleine toestellen voor de jongere bezoekers van het park te vinden.Enkele attracties die je op het terrein van Mini Mundi vindt, zijn het schommelschip, de draaimolen, de achtbaan en het treintje.

Indoor speeltuin van Mini Mundi

Ga je naar Mini Mundi en zit het weer niet zo mee? Dan hoef je je geen zorgen te maken dat je hier de hele dag door de regen moet lopen, want Mini Mundi heeft ook een indoor speeltuin. In de indoor speeltuin vind je niet alleen speeltoestellen om lekker te klimmen en te klauteren, maar ook een bioscoop en andere rustige attracties en speeltoestellen. Zo kunnen oudere kinderen lekker ravotten op de klimtoren of de klimvulkaan, terwijl de jongere kinderen de bioscoop bezoeken of met de reuzeblokken in de indoor speeltuin spelen.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Podium 35, 4337 WV Middelburg

Ervaringen Mini Mundi

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>