Zoeken

Speelland Beekse Bergen korting 2024

Filter op:
 • Alle aanbiedingen
 • Entree
 • Overige aanbiedingen

Korting entree

Hoogste korting Speelland Beekse Bergen

 • Voucher is geldig t/m 30 oktober 2024

37% korting NU: € 7,50 p.p.

Overige aanbiedingen

Cadeaubon Speelland Beekse Bergen

 • € 29,90 per cadeaubon
 • Cadeaubon geeft recht op entree voor 3 personen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Speelland Beekse Bergen

Ben je op zoek naar Speelland Beekse Bergen korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een dagje Speelland Beekse Bergen. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Speelland Beekse Bergen gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Speelland Beekse Bergen voor je op een rij.

25% kortingsbon Speelland Beekse Bergen

Als je lid bent van de Postcode Loterij heb jij als het goed is ook een Voordeelagenda ontvangen. In deze Voordeelagenda zit een kortingsbon van maar liefst 25% korting voor maximaal 4 personen voor een dagje Speelland Beekse Bergen.

Kaartje Speelland Beekse Bergen HEMA

Via de HEMA kun je kaartjes kopen voor verschillende dagjes uit in Nederland. Helaas kun je bij de HEMA geen kaartje voor Speelland Beekse Bergen aanschaffen.

Kruidvat tickets Speelland Beekse Bergen

Kruidvat doet vaak mee aan leuke dagjes uit acties. Helaas kun je momenteel geen Kruidvat tickets Speelland Beekse Bergen kopen. We houden je op de hoogte als dit wel het geval is!

Korting kaartjes Speelland Beekse Bergen via supermarkt

Vooral in het voorjaar en de zomerperiode zijn er regelmatig leuke spaaracties voor dagjes uit via diverse supermarkten, zoals Albert Heijn, Lidl of Jumbo. We houden je via deze site op de hoogte als je via een supermarktactie korting op kaartjes voor Speelland Beekse Bergen kunt bemachtigen.

ANWB kaartjes Speelland Beekse Bergen

Via de site van de ANWB kun je, als ANWB-lid, kaartjes bestellen voor Speelland Beekse Bergen. Met een beetje geluk krijg je ook nog een paar euro korting!

Last minute Speelland Beekse Bergen

Wil je vandaag of morgen last minute naar Speelland Beekse Bergen? Natuurlijk kun je kaartjes via de site van Speelland Beekse Bergen bestellen, maar dit is zonder korting. Als je last minute kaartjes met korting wilt, dan kun je het beste hierboven kijken bij alle aanbiedingen en kortingsacties.

Gratis entree Speelland Beekse Bergen

Kinderen t/m 2 jaar krijgen gratis entree tot Speelland Beekse Bergen en hoeven dus geen entree te betalen voor dit leuke pretpark.

Kinderfeestje Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen is een superleuke locatie om een kinderfeestje te vieren, vooral voor kinderen tussen 5 en 10 jaar. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen is een pretpark dat bij de Beekse Bergen hoort. Het is een pretpark voor jong en oud, waar je vele verschillende soorten attracties kunt vinden. Eventueel kun je een bezoek aan Speelland Beekse Bergen combineren met een overnachting in een nabijgelegen accommodatie, zodat je de volgende dag nog een keertje naar Speelland Beekse Bergen kunt gaan.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Waterpret in Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen is onderverdeeld in twee soorten parken, namelijk Waterpret en Speelpret. Waterpret in Speelland Beekse Bergen staat helemaal in het teken van plezier in het water, met verschillende soorten waterattracties voor jong en oud. Enkele attracties die je in dit deel van het park vindt, zijn waterglijbanen, de aquashuttle, de botsbootjes, waterfietsen, de power paddle en waterpistolen. Ook vind je in het deel Waterpret een groot zandstrand, waar je vooral in de zomer heerlijk kunt zitten en ontspannen.

Speelpret in Speelland Beekse Bergen

Het andere deel van Speelland Beekse Bergen wordt ook wel Speelpret genoemd. In dit onderdeel van het park, vind je verschillende soorten attracties die los staan van de diverse waterattracties. Denk hierbij aan avontureneiland, schommeleiland, verkeersland, ballenberg en een grote minigolfbaan. En ben je met jonge kinderen in Speelland Beekse Bergen? Dan kun je een bezoek brengen aan de peuterspeeltuin, waar diverse leuke speeltoestellen voor jongere kids te vinden zijn.

Leuke dag uit voor jong en oud

De attracties die je in Speelland Beekse Bergen vindt, zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Sommige attracties zijn geschikt voor de wat oudere kinderen, terwijl andere attracties zich juist richten op jongere doelgroepen. Heb je een gezin met kinderen van verschillende leeftijden, dan is Speelland Beekse Bergen een leuke dag uit. Voor iedere leeftijdsgroep zijn er meerdere leuke attracties te vinden in het pretpark, dus niemand hoeft zich te vervelen tijdens het dagje uit.

Speelland Beekse Bergen combi met Safaripark

Je kunt een dagje Speelland Beekse Bergen ideaal combineren met een dagje of dagdeel Safaripark Beekse Bergen. Bestel je combinatietickets hier>>

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek

Ervaringen Speelland Beekse Bergen

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Reviews (1)

 1. birgit

  Speelland Beekse Bergen is een erg leuk park als het goed weer is! Kinderen tot een jaar of 12 kunnen zich hier de hele dag dan prima vermaken. Het is ruim opgezet, dus je zit niet gauw hutje mutje. Horeca vind ik persoonlijk wat simpel. Gewoon frietje met snacks en simpele broodjes. Je kunt beter zelf je eten en drinken meenemen, scheelt ook weer euro’s :). Wat betreft prijs/kwaliteit verhouding is dit park een topper!

  4.5/5

  5/5

  5/5

  3/5

  5/5

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>