Zoeken

Speelpark Klein Zwitserland korting 2022

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Veiling Speelpark Klein Zwitserland

  • Bied mee op 2 of 4 tickets

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Speelpark Klein Zwitserland

Op zoek naar korting voor Speelpark Klein Zwitserland? Wij gaan dagelijks op zoek naar actuele aanbiedingen en kortingsacties voor Speelpark Klein Zwitserland. Je betaalt dan nooit meer teveel en gaat altijd met korting een dagje naar Speelpark Klein Zwitserland.

ANWB tickets Speelpark Klein Zwitserland

Als ANWB-lid kun je snel en makkelijk via de site van de ANWB tickets voor Speelpark Klein Zwitserland bestellen. Als ANWB-lid krijg je enkele euro’s korting per ticket.

Air Miles Speelpark Klein Zwitserland

Helaas kun je met Air Miles niet sparen voor entreetickets voor Speelpark Klein Zwitserland.

Kaartjes Speelpark Klein Zwitserland via Kruidvat

Drogisten als Kruidvat hebben, vooral in de zomerperiode, vaak leuke dagjes uit acties waarbij je flinke korting kunt krijgen op de leukste dagjes uit. We houden je op de hoogte van dergelijke acties en als je op deze manier korting kunt krijgen op kaartjes voor Speelpark Klein Zwitserland.

Supermarktactie Speelpark Klein Zwitserland

Verschillende supermarkten, zoals Albert Heijn, Jumbo, PLUS en Lidl, doen geregeld mee aan spaaracties waarbij je kunt sparen voor kortingen op dagjes uit. We houden je op de hoogte van supermarkt spaaracties voor Speelpark Klein Zwitserland.

Last minute Speelpark Klein Zwitserland

Vandaag of morgen met korting nog naar Speelpark Klein Zwitserland? Dat kan! Kijk bij bovenstaande aanbiedingen op er iets tussen zit. Meestal krijg je vouchers van bovenstaande aanbiedingen meteen in je mailbox, waardoor je last minute met korting naar Speelpark Klein Zwitserland kunt gaan.

Gratis entree Speelpark Klein Zwitserland

Kinderen tot 2 jaar en rolstoelgebruikers krijgen gratis entree tot Speelpark Klein Zwitserland. Zij hoeven dus geen toegangskosten te betalen.

Speelpark Klein Zwitserland

Speelpark Klein Zwitserland is al vier keer uitgeroepen tot leukste uitje van Limburg. Dat is niet verwonderlijk als je kijkt wat je allemaal kunt doen in Speelpark Klein Zwitserland. Er is een uitgestrekt avonturenpark met een ontdekkingsbos, een grote speeltuin, een waterspeelplaats en een golfbaan. Je kunt in het park deelnemen aan allerlei avonturen uitjes zoals hutten bouwen, natuurlijk creatief bezig zijn of zelf broodjes bakken. In het Paviljoen kun je allerlei lekkers krijgen om je honger te stillen na het spelen en het beleven van allerlei spannende avonturen.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Het avonturenpark

Het avonturenpark bestaat uit Piratenland, Kleuterland en het zwembad. Het kindvriendelijke zwembad is geopend tijdens de zomermaanden en heeft een Romeinse sfeer met een glijbaan en een fontein. De jonge kinderen kunnen hier heerlijk spelen in het water, ook zonder zwemdiploma. Papa en mama kunnen genieten van de zon in de ligstoelen die in het grasveld staan.
Voor de kleintjes is Kleuterland een ware oase: een olifantenglijbaan, schommels en andere speeltoestellen die volkomen veilig zijn.
Op Pirateneiland kun je allerlei spannende avonturen beleven. Je kunt klimmen van toren naar toren, zwieren aan een lange kabel, kruipen door kanonsgaten en op de uitkijktoren klimmen. Je komt niet vanzelf in Pirateneiland want je moet eerst door een zwart gat klimmen en met een grote vaart naar beneden suizen door de langste buisglijbaan van Europa.

Bijzondere uitjes

Je kunt in Speelpark Klein Zwitserland meedoen aan tien verschillende avontuurlijke uitjes. Ontdek het verleden en ga mee op fossielenjacht! Leer Goochelen en wees een echte goochelaar voor een dag, ontdek je zesde zintuig of woon een super spannende roofvogeldemonstratie bij. Voor deze uitjes moet je je vooraf opgeven.
Wil je weleens een spelletje golf spelen in een bijzondere omgeving? De Adventure Golf is helemaal in de stijl van het wilde westen aangekleed. Je kunt er alleen komen door in een mijnschacht af te dalen en de golfbaan ligt langs kabbelende beekjes en bij wilde paarden.

Klein Zwitserland is hartstikke leuk om te bezoeken met je hele klas, met je verjaardag kun je er een feestje geven of ga met je scoutinggroep op avontuur. Het park is het hele jaar geopend en kent verschillende seizoenen met verschillende openingstijden en entreeprijzen. Op de website van Speelpark Klein Zwitserland kunt je exact zien wanneer het park open is.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Verlengde Trappistenweg 35, 5932 ND Tegelen

Ervaringen Speelpark Klein Zwitserland

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>