Zoeken

Tivoli korting 2024

Filter op:
  • Alle aanbiedingen
  • Entree

Korting entree

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis geen enkele aanbieding

Altijd met korting naar Tivoli

Ben je op zoek naar Tivoli korting? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij gaan dagelijks op zoek naar de hoogste kortingen, beste aanbiedingen en kortingsacties voor een dagje Tivoli. Voortaan betaal je nooit meer teveel voor een dagje pretpark en ga je met korting naar Tivoli!

Kaartjes Tivoli via ANWB

Ben je op zoek naar kaartjes voor Amusementspark Tivoli? Kijk dan eens bij de ANWB. Als ANWB-lid krijg je korting op een kaartje voor Tivoli. Naar de site van de ANWB>>

Last minute tickets Tivoli

Wil je vandaag of morgen nog naar Tivoli? Bestel dan je tickets bij Dagtickets.nl. Je krijgt de tickets meteen in je mailbox en bovendien krijg je nog een paar euro korting!

Gratis entree Tivoli

Bij Tivoli hebben kinderen t/m 1 jaar gratis entree tot Amusementspark Tivoli en hoeven dus geen toegang voor het park te betalen.

20% korting Tivoli met Postcodeloterij

Via de Postcodeloterij krijg je 20% korting op een bezoek aan Amusementspark Tivoli. Om de korting te verzilveren knip je de voordeelbon uit de Voordeelagenda, die je als lid hebt toegestuurd gekregen. tegen inlevering van de bon ontvang je 20% korting op de normale entreeprijs.

Dagje Tivoli met Air Miles

Helaas kun je met je Air miles niet meesparen voor een dagje Tivoli met korting.

Tivoli actie via supermarkt

Via de supermarkt kun je vaak ook meesparen met leuke acties voor korting op een dagje uit. ZO zijn er regelmatig leuke spaaracties bij Jumbo, PLUS, Albert Heijn of Lidl. We houden je hier op de hoogte van lopende supermarktacties.

Toegangskaarten Tivoli bij Kruidvat

Sommige drogisten, zoals Kruidvat, hebben regelmatig aanbiedingen voor toegangskaarten voor Tivoli. We houden je op de hoogte als er weer aanbiedingen voor Tivoli bij Kruidvat zijn.

Korting kaartjes Tivoli bij HEMA

HEMA verkoopt ook korting kaartjes voor diverse dagjes uit. Momenteel zitten daar helaas geen kaartjes bij voor Amusementspark Tivoli.

Amusementspark Tivoli

Tivoli of Amusementspark Tivoli is een pretpark dat zich helemaal richt op basisschoolkinderen vanaf 2 tot en met 12 jaar oud en hun (groot)ouders. Het amusementspark ligt in Berg en Dal, een klein dorpje dat in de buurt van Nijmegen ligt. Omdat het dorpje zo dicht bij Nijmegen ligt, kun je een bezoek aan Amusementspark Tivoli combineren met een bezoek aan de Pannenkoekenboot in Nijmegen.

In het amusementspark vind je niet alleen verschillende soorten attracties, maar ook diverse speeltuinen en een midgetgolfbaan. Daarnaast zijn er meer dan genoeg horecagelegenheden in het park te vinden, waar de (groot)ouders lekker kunnen ontspannen terwijl de kids aan het spelen zijn.

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode
Familieattracties van Amusementspark Tivoli

Het grootste deel van de attracties die je in Amusementspark Tivoli vindt, zijn familieattracties. Dit zijn attracties die voor jong en oud leuk zijn en minder strenge lengterestricties hebben dan bijvoorbeeld de spannende attracties in het park. Enkele voorbeelden van familieattracties die je op het terrein van Amusementspark Tivoli vindt, zijn de bananenbootjes, de botsbootjes, de botsauto’s, het reuzenrad en het spookhuis. Ook heeft Amusementspark Tivoli een achtbaan voor de hele familie, waar je zowel met jongere als met oudere kinderen in kunt gaan.

Kinderattracties van Amusementspark Tivoli

Voor de allerjongste bezoekers heeft Amusementspark Tivoli enkele attracties die speciaal voor de jongste kinderen gemaakt zijn. Denk hierbij aan het Dreumeshofje waar de kleintjes heerlijk kunnen spelen, maar ook aan het Waterdorpje en de Zandfabriek. Het zijn verschillende soorten speeltuinen, waar kinderen lekker met water en zand kunnen spelen. Uiteraard mogen ouders ook in deze attracties komen, zodat ze de kids goed in de gaten kunnen houden en lekker samen kunnen spelen.

Spannende attracties in Amusementspark Tivoli

Voor de wat oudere bezoekers van Amusementspark Tivoli, zijn er enkele spannende attracties op het terrein te vinden. Afhankelijk van de lengterestricties van een attractie, mag er een bepaalde doelgroep in de spannende attracties van Amusementspark Tivoli komen. Zo mag niet iedereen in de achtbaan van het park, maar mogen de meeste kinderen wel van de hoge glijbaan van Amusementspark Tivoli roetsjen.

Bereken hier je route

Van:  
Naar:  Oude Kleefsebaan 116, 6571 BK Berg en Dal

Ervaringen Tivoli

Je email adres wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Nog geen reviews

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>