Zoeken

Pretpark nieuws

Attractiepark Slagharen overnachten

Wil je niet naar huis na een dagje Slagharen, dan kun je in het vakantiepark van Slagharen overnachten. Na een overnachting in een accommodatie naar keuze, kun je vervolgens de volgende dag weer naar het attractiepark. Je kunt ervoor kiezen om een enkele nacht in het vakantiepark te verblijven, maar het is ook mogelijk een hele vakantie in het park door te brengen. Meer weten over Attractiepark Slagharen overnachten? Lees dan meer over vakantiepark Slagharen op deze pagina en kom bovendien te weten welke accommodaties je in de buurt van Attractiepark Slagharen kunt vinden.

Vakantiepark Slagharen

Wat het vakantiepark van Attractiepark Slagharen zo bijzonder maakt, is dat je vanuit je accommodatie direct in een attractie kunt stappen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de accommodaties van de Efteling, liggen de accommodaties van vakantiepark Slagharen namelijk op het terrein van het pretpark. Dit betekent dat als je ’s ochtends wakker wordt, je meteen in een attractie kunt stappen en de hele dag in het attractiepark kunt verblijven.

Op het vakantiepark van Attractiepark Slagharen vind je verschillende soorten accommodaties. Denk hierbij aan kleine huisjes voor het hele gezin, maar ook aan unieke wigwams waar je de nacht in door kunt brengen. Het maakt niet uit of je met een groep van vier mensen naar Attractiepark Slagharen wil gaan (twee volwassenen en twee kinderen) of met zes volwassenen in het vakantiepark wilt verblijven, want vakantiepark Slagharen heeft voor iedereen een geschikte accommodatie.

Je kunt in Vakantiepark Slagharen ook kiezen om te kamperen op een luxe camping. Deze camping van Slagharen heeft 229 staanplaatsen en je kunt gebruik maken van alle faciliteiten van Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Alle arrangementen zijn namelijk inclusief toegang tot het Attractiepark.

Afhankelijk van je wensen, voorkeuren en budget, kies je zelf een accommodatie die bij jou past voor jouw verblijf op het vakantiepark van Slagharen. Je reserveert je accommodatie vervolgens eenvoudig via de website van het attractiepark.

Overnachten in de buurt van Attractiepark Slagharen

Je kunt er ook voor kiezen om in een accommodatie buiten het attractiepark te overnachten, maar dan wel in de buurt van Attractiepark Slagharen. Er is, via Zoweg.nl, een supergoed arrangement te boeken voor maar € 49,50 p.p. Dit arrangement is incl. hotelovernachting, ontbijt en entreeticket voor Attractiepark Slagharen. Verder zijn er nog enkele hotels die in de buurt liggen van het attractiepark, zoals: B&B Huize de Rode Beuk (2,5 kilometer), Landzicht (4,6 kilometer), Horsetellerie Rheezerveen (6,7 kilometer) en Landhoeve Zwieseborg (7,7 kilometer). Natuurlijk liggen deze accommodaties verder van het attractiepark verwijderd dan het vakantiepark van Slagharen, maar je hoeft alsnog niet ver te reizen om vanuit jouw accommodatie naar het attractiepark te gaan.

Bekijk de hotels die in de buurt van Attractiepark Slagharen liggen, check of jouw favoriete hotel beschikbaar is als je naar het attractiepark wilt gaan en boek dit hotel eenvoudig en snel via het internet. Zo heb je jouw verblijf al helemaal geregeld voor je naar Attractiepark Slagharen vertrekt.

Deze artikelen zijn mogelijk ook interessant voor jou:

 

Meer pretparken nieuws

5x leukste attracties in de Efteling

De Efteling is het grootste en meest populaire pretpark van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Het park heeft voor ieder wat wils: van betoverende...

Lees verder

Pretparken voor mensen met beperking

Pretparken voor mensen met een beperking zijn er in Nederland in toenemende mate. Veel pretparken hebben de laatste jaren stappen gezet om hun park toegankelijker te maken voor mensen met een...

Lees verder

Halloween pretparken Nederland

Halloween is een echt Amerikaans feest, maar deze feestdag wordt ook steeds meer in Nederland gevierd. Er zijn verschillende pretparken die leuk inspelen op de stijgende populariteit van Halloween,...

Lees verder

Honden pretpark

Met name voor kinderen kan een bezoek aan een pretpark in Nederland ontzettend leuk zijn! Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan pretparken als Efteling, Toverland of Walibi Holland. Mogelijk neem je...

Lees verder

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>