Zoeken

Pretpark nieuws

Gratis entree pretpark op je verjaardag

Sommige attractieparken hebben superleuke verjaardagsacties. Zij willen de jarige extra in het zonnetje zetten door gratis entree voor het pretpark cadeau te doen op je verjaardag! Helaas doen niet alle pretparken mee aan dit soort acties, maar wel een aantal van de leukste pretparken! We zetten de pretparken waar je een gratis entree op je verjaardag krijgt voor je op een rij. Mocht het pretpark van je keuze er niet bij staan kijk dan eens op onderstaande websites. Hier kun je vaak hoge kortingen scoren voor een dagje pretpark:

>> Groupon
>> Actievandedag
>> Tripper
>> Vakantieveilingen
>> Ticketveiling 

Gratis ticket Plopsaland De Panne

Kinderen t/m 11 jaar krijgen op hun verjaardag gratis toegang tot Plopsaland De Panne. Bovendien ontvang je ook een leuke Plopsa verjaardagsbadge.

Gratis entree verjaardag Efteling

Bij de Efteling mag je gratis het park in 14 dagen voor tot 14 dagen na je verjaardag. Dit geldt echter alleen als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief van de Efteling, als je online boekt en als er 3 anderen meegaan die wel betalen voor een Efteling kaartje. Nog meer voorwaarden van deze gratis entree Efteling op je verjaardag kun je vinden op de site van de Efteling.

Gratis verjaardags toegang Phantasialand

Bij Phantasialand krijg je als jarige gratis toegang tot het park! Je moet dan bij het bezoek een formulier ingevuld meenemen. Dit formulier vind je op de site van Phantasialand.

Gratis entree Hellendoorn als jarige job

Bij Avonturenpark Hellendoorn krijg je als jarige job gratis entree. Uiteraard moet je ook hier je legitimatie laten zien om te laten zien dat je geboortedatum klopt.

Gratis toegang Bobbejaanland

Als jarige job krijg je gratis toegang bij Bobbejaanland. Toegang is gratis op je verjaardag zelf en bij tonen van een geldig legitimatiebewijs.

Toverland gratis entree op jouw verjaardag

Op jouw verjaardag ontvang je een gratis entree voor Toverland! Je hoeft dus helemaal niets te betalen als je op jouw verjaardag Toverland wilt bezoeken.

Geen gratis entree, maar wel korting

Ook zijn er pretparken die op jouw verjaardag geen gratis entree geven, maar wel korting op je entree.

Movie Park Germany verjaardagskorting

Je kunt een coupon downloaden via de site van Movie Park Germany. Je ontvangt dan een speciaal verjaardagscadeau en een kortingscoupon voor een dagje Movie Park Germany op jouw verjaardag. Je betaalt nu nog maar € 11,90 en maximaal 3 vrienden betalen slechts € 23 p.p.

Meer pretparken nieuws

5x leukste attracties in de Efteling

De Efteling is het grootste en meest populaire pretpark van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Het park heeft voor ieder wat wils: van betoverende...

Lees verder

Pretparken voor mensen met beperking

Pretparken voor mensen met een beperking zijn er in Nederland in toenemende mate. Veel pretparken hebben de laatste jaren stappen gezet om hun park toegankelijker te maken voor mensen met een...

Lees verder

Halloween pretparken Nederland

Halloween is een echt Amerikaans feest, maar deze feestdag wordt ook steeds meer in Nederland gevierd. Er zijn verschillende pretparken die leuk inspelen op de stijgende populariteit van Halloween,...

Lees verder

Honden pretpark

Met name voor kinderen kan een bezoek aan een pretpark in Nederland ontzettend leuk zijn! Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan pretparken als Efteling, Toverland of Walibi Holland. Mogelijk neem je...

Lees verder

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>