Zoeken

Pretpark nieuws

Attracties Julianatoren

Julianatoren is een familiepark met meer dan 60 verschillende attracties. De attracties van Julianatoren zijn leuk voor de allerjongste bezoekers van het park, maar ook voor oudere kinderen tot en met 12 jaar. Op deze pagina worden enkele populaire attracties van Julianatoren beschreven, zodat je precies weet wat je van dit park kunt verwachten. De attracties in dit artikel zijn geschikt voor jongere kinderen, maar er worden ook enkele attracties voor oudere kids uitgelicht.

Dino’s Tour

In Dino’s Tour maak je een spannende tocht langs levensechte dino’s, oervogels en mammoeten Je zit in een safariauto, die vanzelf over de baan rijdt en je door de jungle voert. Kinderen vanaf 110 centimeter lang mogen zonder begeleiding in de attractie, kinderen die kleiner zijn dan 110 centimeter mogen onder begeleiding van een volwassene in Dino’s Tour.

Jul’s Helikopterbaan

Heb je altijd al een keer in een helikopter willen zitten? Dan is Jul’s Helikopterbaan zeker iets voor jou. Je krijgt een eigen helikopter met stuur, waar je vervolgens in kunt rondvliegen. Natuurlijk stuur je niet zelf, maar je hebt zeker wel het idee dat je zelf aan het rondvliegen bent. Kinderen vanaf 110 centimeter lang mogen zonder begeleiding in Jul’s Helikopterbaan, kinderen die kleiner zijn dan 110 centimeter mogen onder begeleiding van een volwassene in de attractie.

Jul’s Grote Disco Bots

Een groot liefhebber van de botsauto’s op de kermis? Ga dan zeker in Jul’s Grote Disco Bots, een echte disco botsautobaan waar je lekker kunt rondrijden en natuurlijk tegen andere auto’s kunt botsen. De attractie is geschikt voor kinderen vanaf 110 centimeter, maar kinderen van 110 centimeter tot 135 centimeter moeten wel een begeleider meenemen in Jul’s Grote Disco Bots.

Jul’s Simulator

Jul’s Simulator is een unieke attractie, die je iedere keer weer andere spannende momenten laat beleven. Je klimt bijvoorbeeld op een vliegend tapijt om een prinses te redden, je vangt boeven in de ruimte of je maakt een ritje in een achtbaan die door een maanlandschap heen gaat. Jul’s Simulator is geschikt voor kinderen vanaf 90 centimeter. Kinderen tot 110 centimeter moeten met een begeleider in de attractie.

Tuimelende Theekopjes

Tot slot zijn er de Tuimelende Theekopjes. In deze attractie stap je in een levensgroot theekopje en als de attractie begint te draaien, kies je zelf hoe hard jouw theekopje mee moet draaien. Geschikt voor alle leeftijden en lengtes, maar kinderen die kleiner zijn dan 90 centimeter moeten wel een begeleider meenemen in de Tuimelende Theekopjes.

Bekijk hier alle aanbiedingen en korting voor een dagje Julianatoren

Meer pretparken nieuws

Halloween pretparken Nederland

Halloween is een echt Amerikaans feest, maar deze feestdag wordt ook steeds meer in Nederland gevierd. Er zijn verschillende pretparken die leuk inspelen op de stijgende populariteit van Halloween,...

Lees verder

Honden pretpark

Met name voor kinderen kan een bezoek aan een pretpark in Nederland ontzettend leuk zijn! Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan pretparken als Efteling, Toverland of Walibi Holland. Mogelijk neem je...

Lees verder

Naar Disneyland Parijs met het openbaar vervoer

Ben je van plan een bezoek te brengen aan Disneyland Parijs? Er zijn verschillende mogelijkheden om dit superleuke park in Parijs te bezoeken. Je kunt natuurlijk zelf met de auto naar Disneyland...

Lees verder

Pretparken open 2019

Veel pretparken sluiten in de wintermaanden hun deuren. Tijdens deze wintersluiting worden de pretparken vaak weer helemaal schoon gemaakt, opgeknapt en soms zelfs vernieuwd. Elk jaar in de lente,...

Lees verder

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>