Zoeken

Pretpark nieuws

Attracties Slagharen

Attractiepark Slagharen heeft meer dan dertig verschillende attracties. Sommige attracties zijn speciaal voor jonge kinderen, terwijl andere attracties leuk zijn voor het hele gezin of zich juist meer op oudere kinderen en volwassenen richten. Ben jij van plan om binnenkort voor het eerst naar Attractiepark Slagharen te gaan en weet je niet zo goed wat voor attracties je hier kunt verwachten? Lees dan meer over enkele attracties van dit familiepark op deze pagina en je weet precies waar je aan toe bent als je naar Attractiepark Slagharen gaat voor een leuk dagje uit.

Free Fall

Free Fall is een spannende attractie, die zeker een aanrader is voor echte waaghalzen. Stap je in deze attractie, dan word je eerst naar een hoogte van 40 meter gebracht. Hier hang je even stil, om vervolgens met volle snelheid naar beneden te suizen. Je maakt een echte ‘free fall’ (vrije val) en voelt je even gewichtloos. Deze attractie is geschikt voor kinderen vanaf 145 centimeter en uiteraard ook voor volwassenen (tot maximaal 195 centimeter).

The Mine Train

The Mine Train is een leuke achtbaan voor jong en oud. De achtbaan gaat niet over de kop, maar heeft wel enkele scherpe bochten en spannende hoogteverschillen. Ook heeft de achtbaan een flinke snelheid, namelijk 40 kilometer per uur. Deze attractie is geschikt voor kinderen vanaf 120 centimeter zonder begeleiding of 110 centimeter met begeleiding.

Wild West Adventure

In Wild West Adventure stap je in een bootje, om vervolgens door het levensechte Wilde Westen te varen. Je komt langs strijdlustige indianen, brandend water en je ziet zelfs een paar goudzoekers. Deze attractie heeft geen lengteregels en is daarom geschikt voor het hele gezin.

The Big Wheel

The Big Wheel is de naam van het grote reuzenrad van Attractiepark Slagharen. Je stapt in een cabine van het reuzenrad, je wordt langzaam helemaal omhoog vervoerd en eenmaal boven heb je een mooi uitzicht over het hele attractiepark. Deze attractie is geschikt voor kinderen vanaf 130 centimeter lang, die het niet eng vinden om zich op hoge hoogten te bevinden.

De Kabelbaan

De Kabelbaan is een grote kabelbaan die je van de ene kant van het park, zomaar naar de andere kant van Attractiepark Slagharen vervoert. De attractie is niet alleen spannend door de hoge snelheid van de kabelbaan, maar biedt je ook een mooi uitzicht over het park. Deze attractie is geschikt voor kinderen vanaf 130 centimeter zonder begeleiding of voor kinderen vanaf 100 centimeter met begeleiding.

Bekijk alle aanbiedingen en korting voor Attractiepark Slagharen

Meer pretparken nieuws

Halloween pretparken Nederland

Halloween is een echt Amerikaans feest, maar deze feestdag wordt ook steeds meer in Nederland gevierd. Er zijn verschillende pretparken die leuk inspelen op de stijgende populariteit van Halloween,...

Lees verder

Honden pretpark

Met name voor kinderen kan een bezoek aan een pretpark in Nederland ontzettend leuk zijn! Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan pretparken als Efteling, Toverland of Walibi Holland. Mogelijk neem je...

Lees verder

Naar Disneyland Parijs met het openbaar vervoer

Ben je van plan een bezoek te brengen aan Disneyland Parijs? Er zijn verschillende mogelijkheden om dit superleuke park in Parijs te bezoeken. Je kunt natuurlijk zelf met de auto naar Disneyland...

Lees verder

Pretparken open 2019

Veel pretparken sluiten in de wintermaanden hun deuren. Tijdens deze wintersluiting worden de pretparken vaak weer helemaal schoon gemaakt, opgeknapt en soms zelfs vernieuwd. Elk jaar in de lente,...

Lees verder

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>