Zoeken

Pretpark nieuws

Attracties Walibi

Walibi Holland en Walibi Belgium zijn populaire attractieparken, die ieder jaar weer door vele duizenden mensen bezocht worden. Dit komt omdat de pretparken niet alleen leuke attracties hebben voor de kids, maar ook zeker de moeite waard zijn om te bezoeken voor volwassenen.

Op deze pagina lees je meer over de verschillende attracties van Walibi. Zo lees je meer over de attracties van Walibi Holland, maar kom je ook te weten welke soorten attracties er in Walibi Belgium te vinden zijn.

Attracties Walibi Holland

De vele attracties van Walibi Holland worden door het park zelf onderverdeeld in drie categorieën, namelijk ‘thrills’, ‘fun & cool’ en ‘kids & familie’. In de categorie thrills vind je allerlei attracties voor echte waaghalzen, zoals snelle achtbanen en achtbanen die een paar keer over de kop gaan. Denk hierbij aan de populaire achtbaan Xpress: Platform 13, maar ook aan de achtbanen Robin Hood, Condor, Speed of Sound en Space Shot.

Onder de categorie fun & cool vallen de verschillende waterattracties die je op het terrein van Walibi Holland kunt vinden. Dit zijn Splash Battle, El Rio Grande en waterachtbaan Crazy River.

Tot slot is er nog de categorie kids & familie. Onder deze categorie met attracties vallen de leukste attracties voor de jongste bezoekers van het park, maar ook voor de hele familie. Denk hierbij aan de Mini Taxi’s, Space Kidz en de klassieke draaimolen Merrie Go’Round.

Bekijk hier alle aanbiedingen en korting voor Walibi Holland

Attracties Walibi Belgium

Net zoals Walibi Holland, heeft ook Walibi Belgium vele soorten attracties in verschillende categorieën onderverdeeld. In dit park wordt het onderscheid gemaakt in de categorieën ‘thrills’, ‘familie’ en ‘kids’. Net zoals in Walibi Holland het geval is, vallen onder de categorie ‘thrills’ de verschillende snelle, hoge en spannende achtbanen van het pretpark. Denk hierbij aan Pulsar, Cobra, Octopus en Weerwolf. Dit zijn attracties voor oudere kinderen en volwassenen, maar er zitten ook achtbanen voor jongere kinderen bij.

Onder de categorie ‘familie’ vallen de echte familieattracties. Dit zijn bijvoorbeeld de Grote Caroussel van Walibi Belgium, het Vliegend Tapijt, de zweefmolen en de verschillende waterattracties in het park.

Tot slot is er nog de categorie ‘kids’, met leuke attracties voor de jongste bezoekers van het park. De kleintjes in het park kunnen ook in de diverse familieattracties in Walibi Belgium, maar de attracties onder de categorie ‘kids’ zijn echt speciaal voor hen in het park gezet. De attracties zijn toegankelijk, veilig en net spannend genoeg voor de kleinste bezoekers van Walibi Belgium.

Bekijk hier alle aanbiedingen en korting voor Walibi Belgium

Meer pretparken nieuws

Halloween pretparken Nederland

Halloween is een echt Amerikaans feest, maar deze feestdag wordt ook steeds meer in Nederland gevierd. Er zijn verschillende pretparken die leuk inspelen op de stijgende populariteit van Halloween,...

Lees verder

Honden pretpark

Met name voor kinderen kan een bezoek aan een pretpark in Nederland ontzettend leuk zijn! Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan pretparken als Efteling, Toverland of Walibi Holland. Mogelijk neem je...

Lees verder

Naar Disneyland Parijs met het openbaar vervoer

Ben je van plan een bezoek te brengen aan Disneyland Parijs? Er zijn verschillende mogelijkheden om dit superleuke park in Parijs te bezoeken. Je kunt natuurlijk zelf met de auto naar Disneyland...

Lees verder

Pretparken open 2019

Veel pretparken sluiten in de wintermaanden hun deuren. Tijdens deze wintersluiting worden de pretparken vaak weer helemaal schoon gemaakt, opgeknapt en soms zelfs vernieuwd. Elk jaar in de lente,...

Lees verder

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>