Zoeken

Pretpark nieuws

Busreis pretpark

Je kunt met de auto naar een pretpark rijden, maar je kunt er ook voor kiezen om de bus naar een pretpark te nemen. Neem je de bus, dan hoef je je geen zorgen te maken over het parkeren van de auto. Ook hoef je in dit geval geen parkeerkosten te betalen, die bij veel pretparken toch vrij hoog zijn. Ben jij benieuwd welke pretparken te bereiken zijn per bus en welke bus je per pretpark moet nemen? Lees dan meer over de busreis naar de diverse Nederlandse en buitenlandse pretparken op deze pagina.

Busreis Walibi

Wil je met de bus naar Walibi, dan vertrek je vanuit NS-station Harderwijk. Vanuit dit station rijdt namelijk de Walibi Express, die je direct naar pretpark Walibi brengt. De buslijn van de Walibi Express is lijn 247 en je bent ongeveer 23 minuten onderweg met deze bus.

Busreis Efteling

Voor de deur van de Efteling vind je een bushalte. Hier komen bussen aan vanuit Tilburg en Breda, maar ook vanuit ’s-Hertogenbosch. Dit betekent dat je zowel vanuit Tilburg, Breda als Den Bosch naar de Efteling kunt reizen met de bus. En woon je in een andere stad? Dan ga je met de trein naar Tilburg, Breda of Den Bosch om vanuit hier met de bus verder te reizen naar de Efteling.

Busreis Disneyland

Veel mensen gaan met de auto naar Disneyland, maar je kunt ook met de bus naar het pretpark reizen. Er zijn diverse reisorganisaties die busreizen naar Disneyland in Frankrijk aanbieden, waaronder Oad en D-Reizen.

Busreis Phantasialand

Phantasialand ligt in Duitsland en is zowel met de auto als met de bus te bereiken. Enkele reisorganisaties die busreizen naar Phantasialand aanbieden, zijn Peter Langhout Reizen, SnelleVliet en D-Reizen.

Busreis Slagharen

Ook pretpark Slagharen heeft een bushalte voor de deur, net zoals de Efteling. Om met de bus naar Slagharen te reizen, ga je eerst naar NS-Station Hardenberg, Coevorden, Zwolle of Hoogeveen. Vanuit deze stations kun je de bus naar Slagharen nemen, die precies voor de deur van het pretpark stopt.

Busreis Duinrell

Wil je met de bus naar Duinrell, dan reis je eerst naar station Den Haag. Hier neem je bus 44, die je direct voor de deur van het pretpark afzet. Op de website van busmaatschappij Connexxion zie je wanneer bus 44 precies vertrekt vanuit station Den Haag.

Busreis Plopsaland

Tot slot kun je ook met de bus naar Plopsaland in België. Dit kun je het beste doen door een busreis te boeken bij een reisorganisatie als Peter Langhout Reizen of FlixBus. Deze reisorganisaties boeken namelijk directe busreizen aan, ofwel reizen zonder overstap die je direct en zo snel mogelijk naar Plopsaland vervoeren.

Deze artikelen zijn mogelijk ook interessant voor jou:

 

Meer pretparken nieuws

Halloween pretparken Nederland

Halloween is een echt Amerikaans feest, maar deze feestdag wordt ook steeds meer in Nederland gevierd. Er zijn verschillende pretparken die leuk inspelen op de stijgende populariteit van Halloween,...

Lees verder

Honden pretpark

Met name voor kinderen kan een bezoek aan een pretpark in Nederland ontzettend leuk zijn! Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan pretparken als Efteling, Toverland of Walibi Holland. Mogelijk neem je...

Lees verder

Naar Disneyland Parijs met het openbaar vervoer

Ben je van plan een bezoek te brengen aan Disneyland Parijs? Er zijn verschillende mogelijkheden om dit superleuke park in Parijs te bezoeken. Je kunt natuurlijk zelf met de auto naar Disneyland...

Lees verder

Pretparken open 2019

Veel pretparken sluiten in de wintermaanden hun deuren. Tijdens deze wintersluiting worden de pretparken vaak weer helemaal schoon gemaakt, opgeknapt en soms zelfs vernieuwd. Elk jaar in de lente,...

Lees verder

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>