Zoeken

Pretpark nieuws

Duinrell huisjes

Net zoals attractiepark Slagharen, heeft ook Duinrell een eigen vakantiepark. Als je een heel weekend of zelfs een hele week naar attractiepark Duinrell wil gaan, kun je een accommodatie boeken op dit gezellige park. Wil je meer weten over de accommodaties op het Duinrell vakantiepark, voor je een huisje boekt? Lees dan snel verder, want op deze pagina lees je meer over de verschillende huisjes die je op het Duinrell vakantiepark vindt.

Verschillende Duinrell huisjes

Ten eerste vind je op het vakantiepark van Duinrell een ruime camping. Hier kun je met de caravan gaan staan, maar je kunt ook een plaats reserveren op de camping om hier een tentje op te zetten. Naast een camping, heeft vakantiepark Duinrell ook zogeheten ‘Duingalows’. Dit zijn bungalows voor 4 tot 6 of 4 tot 7 personen. Er is een Budget Duingalow, maar ook een Comfort Duingalow of een Luxe Duingalow. Je kiest zelf in welke bungalow je wil overnachten als je op vakantiepark Duinrell verblijft.

Naast ‘Duingalows’, heeft vakantiepark Duinrell ook meerdere Lodgetenten. Een Lodgetent is een combinatie van een tent en een vakantiehuisje. In deze unieke tent kun je kamperen, maar dan wel op een wat luxere manier.

Tot slot heeft vakantiepark Duinrell ook een Duinhostel. Dit hostel kun je deels reserveren, maar ook helemaal boeken. Boek je het Duinhostel helemaal, dan kun je hier met een grote groep verblijven. Het Duinhostel is bijvoorbeeld ideaal voor familieweekenden, maar ook voor schoolreisjes.

Duinrell korting huisjes

Duinrell organiseert regelmatig tijdelijke kortingsacties. Door van een kortingsactie te profiteren, kun je jouw Duinrell accommodatie veel goedkoper reserveren. Op de website van vakantiepark Duinrell kun je zien of er op dit moment wel of geen kortingsactie is.

Tip: door jouw Duinrell vakantiehuisje extra vroeg of extra laat te boeken, kun je ook korting krijgen. Boek je jouw vakantiehuisje extra vroeg, dan krijg je vroegboekkorting bij Duinrell. Boek je jouw vakantiehuisje juist heel laat, dan krijg je last minute korting. Beide soorten kortingen kunnen al snel hoog oplopen, voor een flinke besparing.

Artikelen die mogelijk ook interessant zijn voor jou:

 

Meer pretparken nieuws

5x leukste attracties in de Efteling

De Efteling is het grootste en meest populaire pretpark van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Het park heeft voor ieder wat wils: van betoverende...

Lees verder

Pretparken voor mensen met beperking

Pretparken voor mensen met een beperking zijn er in Nederland in toenemende mate. Veel pretparken hebben de laatste jaren stappen gezet om hun park toegankelijker te maken voor mensen met een...

Lees verder

Halloween pretparken Nederland

Halloween is een echt Amerikaans feest, maar deze feestdag wordt ook steeds meer in Nederland gevierd. Er zijn verschillende pretparken die leuk inspelen op de stijgende populariteit van Halloween,...

Lees verder

Honden pretpark

Met name voor kinderen kan een bezoek aan een pretpark in Nederland ontzettend leuk zijn! Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan pretparken als Efteling, Toverland of Walibi Holland. Mogelijk neem je...

Lees verder

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>