Zoeken

Pretpark nieuws

NS dagje uit Efteling

Wil je met het openbaar vervoer naar de Efteling, dan reis je met de trein en met de bus. Woon je in Tilburg of Den Bosch, dan hoef je alleen de bus naar de Efteling te nemen. Je kunt jouw dagje uit naar de Efteling met het openbaar vervoer eenvoudig en snel bij NS boeken.

Efteling Retour van NS

Om met de trein en de bus naar de Efteling te gaan, boek je een Efteling Retour bij NS of soms met flinke korting via Actievandedag of momenteel met 55% KORTING via Social Deal!

De Efteling Retour biedt je niet alleen het treinkaartje om vanuit jouw woonplaats naar Tilburg of Den Bosch te reizen, maar bevat ook het kaartje om vanuit Tilburg of Den Bosch naar de Efteling te reizen met de bus. En wil je na een leuke dag in de Efteling weer naar huis met het openbaar vervoer? Dan hoef je geen nieuwe kaartjes te kopen, maar reis je terug naar huis met dezelfde Efteling Retour tickets.

Je kunt de Efteling Retour online bestellen, maar je kunt deze speciale reis ook aanschaffen op een van de NS-stations met servicebalie. De kosten van de Efteling Retour zijn afhankelijk van de reis die je moet maken. Moet je bijvoorbeeld vanuit Amsterdam naar Den Bosch reizen met jouw Efteling Retour, dan ben je logischerwijs meer kwijt voor jouw kaartje dan mensen die vanuit Utrecht naar Den Bosch reizen om naar de Efteling te gaan.

Goedkoop naar de Efteling met de Spoordeelwinkel

De Efteling Retour tickets worden altijd aangeboden, maar soms worden er ook aanvullende kortingsacties voor de Efteling georganiseerd door NS. Deze acties worden aangeboden in de Spoordeelwinkel van NS en zijn ook in het Spoordeelwinkel boekje van NS te zien.

Door de aanbiedingen van de Spoordeelwinkel in de gaten te houden, mis je nooit een goede actie om nog goedkoper naar de Efteling te gaan. Je kunt de acties online in de gaten houden, maar je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van de Spoordeelwinkel. In dit geval krijg je alle nieuwe aanbiedingen toegestuurd per e-mail of per post en mis je nooit een goede Efteling actie.

Deze artikelen zijn mogelijk ook interessant voor jou:

 

Meer pretparken nieuws

5x leukste attracties in de Efteling

De Efteling is het grootste en meest populaire pretpark van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Het park heeft voor ieder wat wils: van betoverende...

Lees verder

Pretparken voor mensen met beperking

Pretparken voor mensen met een beperking zijn er in Nederland in toenemende mate. Veel pretparken hebben de laatste jaren stappen gezet om hun park toegankelijker te maken voor mensen met een...

Lees verder

Halloween pretparken Nederland

Halloween is een echt Amerikaans feest, maar deze feestdag wordt ook steeds meer in Nederland gevierd. Er zijn verschillende pretparken die leuk inspelen op de stijgende populariteit van Halloween,...

Lees verder

Honden pretpark

Met name voor kinderen kan een bezoek aan een pretpark in Nederland ontzettend leuk zijn! Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan pretparken als Efteling, Toverland of Walibi Holland. Mogelijk neem je...

Lees verder

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>