Zoeken

Pretpark nieuws

Pretpark met zwembad

Je kunt een dagje uit in het pretpark prima combineren met een gezellige dag in het zwembad. In Nederland zijn namelijk diverse pretparken met zwembad te vinden. Door een combiticket te boeken bij een van deze pretparken, kun je zowel de attracties in het park als het zwembad van het pretpark bezoeken.

Op deze pagina lees je welke pretparken in Nederland ook een zwembad hebben. Wil je een dagje attractiepark combineren met een bezoek aan een zwembad, dan weet je na het lezen van dit artikel precies waar je moet zijn.

1. Speelland Beekse Bergen

In Speelland Beekse Bergen vind je niet alleen een grote speeltuin met schommels, trampolines en diverse speeltoestellen, maar kun je ook zwemmen. Er zijn zelfs verschillende soorten glijbanen, waterfietsen en bootjes in het park. Let op: het gaat om een outdoor zwemgelegenheid. Je kunt Speelland Beekse Bergen dan ook het beste in de zomer bezoeken.

2. BillyBird Park Hemelrijk

In BillyBard Park Hemelrijk vind je diverse leuke attracties en speeltoestellen, maar ook een kinderbad. Net zoals in Speelland Beekse Bergen het geval is, is dit een outdoor zwemgelegenheid. Je kunt BillyBird Park Hemelrijk dan ook het beste bezoeken als het lekker weer is en als je in het park wilt zwemmen.

meiden van glijbaan

 

3. Duinrell

Eén van de bekendste pretparken met zwembad in Nederland, is Duinrell. Bij dit pretpark vind je namelijk ook het Tikibad, een groot zwembad met maar liefst zestien glijbanen. Wil je overnachten in de buurt van attractiepark Duinrell en/of het Tikibad? Dan kun je een vakantiehuisje boeken op het vakantiepark van Duinrell.

4. Avonturenpark Hellendoorn

Aquaventura Slidepark is een outdoor waterpark, dat bij Avonturenpark Hellendoorn hoort. Het waterpark is maar liefst 5000 vierkante meter groot en bestaat uit onder andere elf glijbanen. Let op: Aquaventura Slidepark heeft geen zwembad. Het gaat om een waterpark met glijbanen en diverse waterattracties.

5. Het Land van Jan Klaassen

In de buitenspeeltuin van Het Land van Jan Klaassen vind je onder andere een waterspeeltuin. Dit is geen zwembad, maar een verfrissende attractie waar de kids lekker kunnen afkoelen op warme dagen. Je kunt het niet vergelijken met het Tikibad van Duinrell, maar de waterspeeltuin van Het Land van Jan Klaassen is wel lekker verkoelend.

Meer pretparken nieuws

5x leukste attracties in de Efteling

De Efteling is het grootste en meest populaire pretpark van Nederland en trekt jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Het park heeft voor ieder wat wils: van betoverende...

Lees verder

Pretparken voor mensen met beperking

Pretparken voor mensen met een beperking zijn er in Nederland in toenemende mate. Veel pretparken hebben de laatste jaren stappen gezet om hun park toegankelijker te maken voor mensen met een...

Lees verder

Halloween pretparken Nederland

Halloween is een echt Amerikaans feest, maar deze feestdag wordt ook steeds meer in Nederland gevierd. Er zijn verschillende pretparken die leuk inspelen op de stijgende populariteit van Halloween,...

Lees verder

Honden pretpark

Met name voor kinderen kan een bezoek aan een pretpark in Nederland ontzettend leuk zijn! Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan pretparken als Efteling, Toverland of Walibi Holland. Mogelijk neem je...

Lees verder

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>