Zoeken

Pretpark nieuws

Slagharen huisjes

Wie meerdere dagen naar attractiepark Slagharen wil gaan, kan ervoor kiezen een vakantiehuisje in het bijbehorende vakantiepark te boeken. In vakantiepark Slagharen vind je verschillende soorten accommodaties, die we op deze pagina kort beschrijven. Ook lees je op deze pagina hoe je een vakantiehuisje met korting kunt boeken in vakantiepark Slagharen.

Verschillende huisjes in vakantiepark Slagharen

In vakantiepark Slagharen vind je tien verschillende accommodaties: Cowboy Cottage, Racoon Lodge, Nevada, Hacienda, Yellowstone, Colorado, Wigwam Deluxe, Campingplaats, Nevada Deluxe en Missouri. Afhankelijk van de samenstelling waarmee je in Slagharen gaat verblijven maak je de keuze uit een van de accommodaties. Daarnaast kijk je uiteraard ook naar de prijs. Het ene huisje is duurder dan het andere. Het goedkoopst ben je uit met de campingplaats, maar dit is alleen de staanplaats. Je zult dus zelf met een camper, tentje of caravan moeten komen.

Huisjes Slagharen voor 2 volwassenen en 2 kinderen

Ga je met twee volwassenen en twee kinderen naar vakantiepark Slagharen, dan kun je in accommodatie Colorado slapen. Dit is een mobilehome en de kleinste accommodatie in het vakantiepark. In de accommodatie vind je een tweepersoonsbed voor de twee volwassenen en een aparte slaapkamer met stapelbed voor de kids.

Huisjes Slagharen voor 2 volwassenen en 4 kinderen

Er zijn verschillende soorten accommodaties voor twee volwassenen met vier kinderen. Dit zijn de accommodaties Wigwam Deluxe, Hacienda en Cowboy Cottage. Al deze huisjes zijn vrijstaand, wat ideaal is! Zeker de accommodatie Wigwam Deluxe is uniek, want deze luxe accommodatie lijkt op een echte wigwam. Slaap je met de kinderen in deze accommodatie, dan voelen de kids zich echte indianen.

Slagharen huisjes voor 4 volwassenen

Voor reisgezelschappen met vier volwassenen is er een speciale accommodatie, namelijk Yellowstone. Deze accommodatie is wat minder groot dan de zespersoons accommodaties, maar zeker niet minder luxe. Zo heeft de Yellowstone 2 ruime slaapkamers met elk twee 1-persoons boxspring bedden en een compleet ingerichte keuken met o.a. een vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en een inductieplaat.

Slagharen huisjes voor 6 volwassenen

Ga je met zes volwassenen naar het vakantiepark van Slagharen, dan kun je in de accommodaties Missouri, Nevada Deluxe, Nevada en Raccoon Lodge slapen. Ook kun je in dit geval een grote plaats boeken op de camping van vakantiepark Slagharen.

Slagharen korting huisjes

Vakantiepark Slagharen introduceert regelmatig tijdelijke aanbiedingen, waarmee je flinke korting kunt krijgen op de verschillende accommodatie in het vakantiepark. Of er op dit moment korting wordt gegeven op een of meerdere accommodaties in het park en, kun je zien via de website van Vakantiepark Slagharen. Is er op dit moment een kortingsactie, dan zie je dit direct op de homepage. Om van de actie te profiteren, boek je direct een van bovenstaande accommodaties.

Deze artikelen zijn mogelijk ook interessant voor jou:

 

Meer pretparken nieuws

Halloween pretparken Nederland

Halloween is een echt Amerikaans feest, maar deze feestdag wordt ook steeds meer in Nederland gevierd. Er zijn verschillende pretparken die leuk inspelen op de stijgende populariteit van Halloween,...

Lees verder

Honden pretpark

Met name voor kinderen kan een bezoek aan een pretpark in Nederland ontzettend leuk zijn! Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan pretparken als Efteling, Toverland of Walibi Holland. Mogelijk neem je...

Lees verder

Naar Disneyland Parijs met het openbaar vervoer

Ben je van plan een bezoek te brengen aan Disneyland Parijs? Er zijn verschillende mogelijkheden om dit superleuke park in Parijs te bezoeken. Je kunt natuurlijk zelf met de auto naar Disneyland...

Lees verder

Pretparken open 2019

Veel pretparken sluiten in de wintermaanden hun deuren. Tijdens deze wintersluiting worden de pretparken vaak weer helemaal schoon gemaakt, opgeknapt en soms zelfs vernieuwd. Elk jaar in de lente,...

Lees verder

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>