Zoeken

Pretpark nieuws

Treinkaartje pretpark

Veel mensen reizen met de auto naar een pretpark, maar je kunt de meeste pretparken ook gemakkelijk en snel bereiken met het openbaar vervoer. Zo zijn diverse pretparken in Nederland bereikbaar per trein (eventueel in combinatie met een busreis), waaronder pretparken als de Efteling, Walibi, Duinrell en Slagharen.

Goedkoop met de trein naar pretpark

Wil je goedkoop met de trein naar een pretpark? Dat kan! Er zijn regelmatig goede aanbiedingen te boeken via diverse dagdeal websites, zoals Actievandedag en Groupon. Momenteel de beste aanbieding via Social Deal. Je krijgt hier 55% KORTING op 1 dag onbeperkt treinreizen!

Treinkaartje Efteling

Ga je met de trein naar de Efteling, dan ga je altijd met een NS trein naar station Den Bosch of station Tilburg. Vanuit een van deze woonplaatsen neem je vervolgens de bus naar de Efteling. Soms worden er acties voor goedkopere trein- en buskaartjes naar de Efteling georganiseerd, bijvoorbeeld door NS. Ga je met de trein en de bus naar de Efteling, dan raden wij je aan om eerst te achterhalen of er op dit moment een kortingsactie georganiseerd wordt voor deze reis. Is dit het geval, dan kun je namelijk van deze actie profiteren om goedkoper naar de Efteling te reizen met het openbaar vervoer.

Treinkaartje Walibi

Ga je met de trein naar Walibi, dan reis je naar NS-station Harderwijk. Vanuit dit station vertrekt de directe buslijn naar Walibi, namelijk buslijn 247. Ook voor deze reis worden regelmatig kortingsacties georganiseerd, dus controleer altijd eerst of er een actie geldig is als je met de trein naar Walibi wil reizen.

Treinkaartje Duinrell

Om met de trein naar Duinrell te reizen, neem je de trein naar Den Haag Centraal. Op dit station vertrekt de bus naar Duinrell, die je direct voor het park afzet. Zowel Duinrell zelf als NS organiseren regelmatig kortingsacties voor deze reis met trein en bus. Kijk daarom altijd op de website van Duinrell en NS of er op dit moment acties zijn, zodat je jouw reis voor de laagste prijs kunt organiseren.

Treinkaartje Slagharen

Slagharen ligt in de buurt van NS-station Hardenberg, waar je vanuit het gehele land met de trein naartoe kunt reizen. Op station Hardenberg vertrekt vervolgens een bus naar Slagharen, die je voor de deur van het pretpark afzet. Controleer altijd of er kortingsacties geldig zij op de trein- en/of busreis naar Slagharen, zodat je jouw reis zo goedkoop mogelijk kunt organiseren. Zowel het pretpark zelf als NS lanceren namelijk regelmatig acties voor goedkopere trein- en bustickets.

Deze artikelen zijn mogelijk ook interessant voor jou:

 

Meer pretparken nieuws

Halloween pretparken Nederland

Halloween is een echt Amerikaans feest, maar deze feestdag wordt ook steeds meer in Nederland gevierd. Er zijn verschillende pretparken die leuk inspelen op de stijgende populariteit van Halloween,...

Lees verder

Honden pretpark

Met name voor kinderen kan een bezoek aan een pretpark in Nederland ontzettend leuk zijn! Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan pretparken als Efteling, Toverland of Walibi Holland. Mogelijk neem je...

Lees verder

Naar Disneyland Parijs met het openbaar vervoer

Ben je van plan een bezoek te brengen aan Disneyland Parijs? Er zijn verschillende mogelijkheden om dit superleuke park in Parijs te bezoeken. Je kunt natuurlijk zelf met de auto naar Disneyland...

Lees verder

Pretparken open 2019

Veel pretparken sluiten in de wintermaanden hun deuren. Tijdens deze wintersluiting worden de pretparken vaak weer helemaal schoon gemaakt, opgeknapt en soms zelfs vernieuwd. Elk jaar in de lente,...

Lees verder

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>