Zoeken

Pretpark nieuws

Vakantiepark met attractiepark

Wil je meerdere dagen naar een attractiepark naar keuze, dan kun je het beste een vakantiepark met attractiepark in de buurt boeken. Op deze manier zit je niet alleen dicht in de buurt van de attracties van het attractiepark, maar slaap je ook in een mooie accommodatie die helemaal bij de sfeer van het betreffende attractiepark past.

Lang niet alle attractieparken in Nederland hebben een eigen vakantiepark, maar er zijn wel enkele parken die wel een eigen vakantiepark hebben aangelegd. Welke vier parken dit zijn, lees je op deze pagina.

De Efteling

De Efteling heeft meerdere accommodaties die je kunt boeken om meerdere dagen naar het attractiepark te gaan. Je kunt in het Efteling Hotel slapen, maar je kunt ook een van de twee vakantieparken van de Efteling boeken. Het eerste vakantiepark van de Efteling is Efteling Bosrijk en het tweede vakantiepark van de Efteling is Loonsche Land. De meeste mensen die in een vakantiepark van de Efteling willen overnachten, slapen in Efteling Bosrijk. Dit komt omdat dit vakantiepark wat bekender is dan Efteling Loonsche Land en omdat Efteling Bosrijk dichter in de buurt van het attractiepark ligt.

Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen heeft ook een eigen vakantiepark. Het bijzondere van dit vakantiepark, is het feit dat het vakantiepark direct aan het attractiepark ligt. Stap je uit je accommodatie, dan kun je direct in de achtbaan of in het reuzenrad. Ideaal voor de kinderen, want welk kind wil er nu niet op een attractiepark overnachten? Omdat Vakantiepark Slagharen meerdere accommodaties heeft, kun je zelf kiezen in wat voor huisje of appartement je wil overnachten. Het vakantiepark heeft zelfs luxe wigwams waar je in kunt overnachten, voor een extra bijzondere beleving.

Speelland Beekse Bergen

Overnachten in Speelland Beekse Bergen is wel erg bijzonder. Overnacht je in dit bijzondere park, dan mag je namelijk in een tentenkamp middenin het safaripark slapen. Hier word je niet wakker van een vervelende wekker, maar van tetterende olifanten die wel heel dicht in de buurt van jouw tentje komen. Het lijkt net alsof je in Afrika op Safari bent, maar dan ben je gewoon in Nederland en heb je alle dieren en attracties van Speelland Beekse Bergen lekker bij je in de buurt zitten.

Duinrell

Duinrell heeft niet alleen de zogeheten Duingalows in de buurt van het attractiepark liggen, maar heeft ook een familiecamping waar je kunt overnachten voor een complete vakantie bij het attractiepark. Mensen die wat luxer willen overnachten, boeken een Duingalow in de buurt van het park. Vind je kamperen leuker, dan ga je naar de familiecamping van Duinrell.

Meer pretparken nieuws

Halloween pretparken Nederland

Halloween is een echt Amerikaans feest, maar deze feestdag wordt ook steeds meer in Nederland gevierd. Er zijn verschillende pretparken die leuk inspelen op de stijgende populariteit van Halloween,...

Lees verder

Honden pretpark

Met name voor kinderen kan een bezoek aan een pretpark in Nederland ontzettend leuk zijn! Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan pretparken als Efteling, Toverland of Walibi Holland. Mogelijk neem je...

Lees verder

Naar Disneyland Parijs met het openbaar vervoer

Ben je van plan een bezoek te brengen aan Disneyland Parijs? Er zijn verschillende mogelijkheden om dit superleuke park in Parijs te bezoeken. Je kunt natuurlijk zelf met de auto naar Disneyland...

Lees verder

Pretparken open 2019

Veel pretparken sluiten in de wintermaanden hun deuren. Tijdens deze wintersluiting worden de pretparken vaak weer helemaal schoon gemaakt, opgeknapt en soms zelfs vernieuwd. Elk jaar in de lente,...

Lees verder

Hoogste pretpark kortingen

Tot 50% korting op pretparken!

Bekijk aanbiedingen >>